2777
2789

مریض شدم از دستش

بشدت عاشقمه منم همینطور ولی از وقتی فهمیده عاشقشم محلم نمیکنه ایرادات الکی میگیره اعتماد بنفسو از دست دادم

اولش نمیخواستمش

انقد دوروبرم پلکید بهم توجه کرد منم عاشقش شدم

از همه نظر ایده المه تحصیلات شغل قیافه اخلاقش در کل خوبه با من این مدلیه فقط

الان میخوام قیدشو بزنم ی مدته محلش نمیکنم افتاده به التماس منکه میدونم باز نرم بشم باز بی محلیاشو ایراد گرفتنای الکی شروع میشه بارها اینکارو کرده یکساله کارمون همینه قیدشو میزنم التماسم میکنه نرم که میشم بی توجهیاش شروع میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا خودمم به همین نتیجه رسیدم حیفم میاد قیدشو بزنم ولی دیگه خیلی خسته شدم

نه عزیزم حیفت نیاد خیلی سخته نتونی به کسی که دوسش داری محبت کنی از ترس اینکه بهت بی محلی کنه و سرد بشه

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

سعی کن جوری نرم بشی که جذابیتت از بین نره 

جوریکه وابستت بشه شدید

نتونه برات ناز کنه همونجوری که عاشقشی دنبال خودت بکشش

همیشه در دسترس نباش 

آویزونش نباش بذار بیشتر اون سراغتو بگیره شاد و پر انرژی باش 

شوخ طبع و جذاب باش خوش خنده و مهربون در عین حال مغرور و پر ادعا 

شوهرمنم همینطوره 

تا بی محلیش میکردم دنبالم میدوید تا بهش یه لبخند میزدم تمام ولم میکرد میرفت پی کارش

چندسال طول کشید تا قلقش بیاد دستم 

الان یکم قربون صدقه اش میرم و خودمو براش لوس میکنم یهو میرم دنبال کارم 

یهو اینقد باهاش میگم میخندم بعد پامیشم میرم ظرفامو میشورم کارامو میکنم زیاد بهش رو نمیدم و آویزونش نمیشم ولی ولش هم نمیکنم اینجوری اونم گاهی واسه خودش خلوت داره ‌گاهی دنبالم میدوه منم براش گاهی وقت میذارم گاهی واسه خودمو علایقم وقت میذارم