2777
2789

این خانمه متولد ۶۰ 

حدود یه سال همسایه دیوار به دیوار ما شده و به خاطر تصادف نابیناست از شوهرشم طلاق گرفته یه دختر ۱۷ ۱۸ ساله داره 

هم به خاطر اینکه همسر من مدیر ساختمون 

هم اینکه منم باهاش گشاده رو ام خیلی میاد در خونه مون 

یه بار برای شارژ ساختمون 

یه بار میگه قرص داری و ....

اون اوایل که اومده بود گفت پسر همسایه بالایی خیلی عوضی شماره منو از گوشی مامانش برداشته میکه دوست بشیم بعد گفت من قبل تصادفم وکیل بودم پدرش رو درمیارم و....

منم چیزی نگفتم فقط گفتم مامانش خانم محترمی ولش کنید 

حالا این چند روز گذشته دیدم یه نفر انگار خیلی میره خونه اش ( خانم با خانواده اش مشکل داره معمولا تنهاست ) 

اول فکر کردم دخترش اومده یا شاید برادرش  باشه ( گاهی میان پیشش )

حالا میبینم پسر طبقه بالایی هی میره خونه اش🤐

امروزم وسط روز از سرکار اومد خونه خانمه رو برد خونه شون تا مامانش از سرکار بیاد خانمه برگشت 

پسره خیلی کوچکتره ازش 

انقدرررر ناراحت شدم 🤧

اصلا صدای تلفن حرف زدنش میاد خونه مون یه جوری میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نابیناس؟مردم مشکل جسمی پیدا میکنن خدا خدا میکنن شفا بگیرن این رفته سراغ چی ؟خدایا توبه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
اره

ب مامان پسره بگو ک انگار با همسایه خیلی جور شدید همش رفت و آمد دارید و اینا غیرمستقیم بگو بفهمه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
نابیناس؟مردم مشکل جسمی پیدا میکنن خدا خدا میکنن شفا بگیرن این رفته سراغ چی ؟خدایا توبه

خیلی باحال گفتی 😂😂

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁