2777
2789
عنوان

امروز خانم همسایه بغلی مون یه کاری کرد شوکه ام از ظهر

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 29 پست
مگ نمیگی نابیناست؟خب پسره میاد چیکار میکنن،او ک نمیبینه😑

مهم دیدن نیست عزیزم استغفرالله😐

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مگ نمیگی نابیناست؟خب پسره میاد چیکار میکنن،او ک نمیبینه😑

اصلا نمی دونم 

یعنی هرچی می خوام فکر بد درباره اش نکنم نمیشه 

چند روز پیشم از دوربین داشتم نکاه می کردم پیک موتوری بره دیدم سوار ماشینش شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن مجرد و جوانیه خب نیاز دارهپسره هم‌مجرده و بی میل نیست به این رابطه به خودشون مربوطه عزیزم

عزیزم نگو به کسی مربوط نیست شما خودت رو بذار جای مادر اون پسر کارشون اخلاقی نیست این  خانم میتونه با یکی که مناسب خودش هست این رفت و آمد رو انجام نه با این پسر 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
ب مامان پسره بگو ک انگار با همسایه خیلی جور شدید همش رفت و آمد دارید و اینا غیرمستقیم بگو بفهمه

می ترسم دعوا بشه 

همین جوری میاد در خونه مون خیلی محترمه 

حتی به من گفت دارم میرم المان بیا تا نرفتم به دخترت آلمانی یاد بدم 

الان نمی دونم چرا اینجوری شده 

خانما چی شده چه مشکلی داره خب هر دو مجردند و از هم خوششون اومده 

هیچ کدوم‌متاهل نیستن که بگیم‌ خیانت میکنن و عیب باشه 

دیگه الباقیش به خودشون مربوط قطعا از هم‌خوششون اومده و وارد رابطه شدن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
عزیزم نگو به کسی مربوط نیست شما خودت رو بذار جای مادر اون پسر کارشون اخلاقی نیست این خانم میتونه با ...

خب پسره خودش مشتاق بود و حتی اولش زنه پسر رو رد کرد ولی پسره قانع اش کرد و فهمیدن مناسب‌ همدیگه هستن 

بله مشخص این رابطه موقتیه ولی هرچند موقت بازم به خودشون‌مربوط.... از قدیم‌گفتن علف باید به دهن بزی شیرین بیاد

چشماش که نابیناست یعنی طفلی بازم نمیشه حتی چشماش ولی قد بلند و سفید و درشته فکر کنم قبل تصادف چهره ق ...

پسره چندساله ش زنه چندساله س ؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
اسی خانومه خوشگله ؟

خوشگلم نباشه اینجور که پیداست تحصیل کرده و با نفوذه 

هم وکیل بوده هم به چند زبان مسلط

گویا پسره منتشم کشیده تا بهش پا داده

ولی من حدس میزنم پسره سودای سفر داره و زنه میتونه اون با خودش ببره آلمان 

پس یکی به نفع پسره ست 

شایدم‌به این پسره هم‌آلمانی یاد بده خدا بهتر میدونه نمیشه زود قضاوت کرد

پسره سنی نداره فکر کنم ۷۶ ۷۷ باشه

خدایا 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️