2777
2789
عنوان

می تونید یکم دلداریم بدید فقط🙏

65 بازدید | 11 پست

همین الان تاپیک یک نفر دیدم دهم انسانی بود میگفت میخواد بمیره حتی دوست داشتن حیوون باشه ولی دهم انسانی نباشه بدجور یاد خودم افتادم یه طوری که دلم میخواد جیغ بزنم اما خیلی وقته دیگه نمیتونم تو مشکلاتم جیغ بزنم فکر کنم بهتره داستان خودم رو بگم تا بفهمید چرا اینجور بهم ریختم 

من معدل کل کلاس نهم ۱۹.۷۵ بود مدرسه نمونه قبول شدم دهم از اونجا شروع کردم همیشه کسی که جزو زرنگار کلاس بود رفت ته کلاس اما عین احمق ها هنوز امید داشتم هر روز میگفتم بهتر میشه خیلی تلاش کردم تا برسم به سطح کلاس آخرهای سال بالاخره خودم رسوندم وسط کلاس یازدهم با همون سطح متوسط کلاس خوندم طوری شد که دیگه قبول کردم این آدم جدید رو که ضعیف تر بود خودم رو کشتم تا بقیه ناراحت نشن الان هم که دوازدهمم یه آدم افسرده با کلی بیماری هستم که میدونه قرار از کنکور در نیاد لطفا تو انتخاب هاتو بیشتر دقت کنید تا یه اتنا جدید پا به این دنیا نذاره این تاپیک رو که دیدم دلم خون شد یاد همه چی برام زنده شد من هم میخوام بمیرم خسته شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همه چیو تو درس میبینید؟ اینو کسی داره بهت میگه که واسه ۲۵ صدم عر میزد المپیادی بود رتبه خوب کنکور کارمند نمونه آخرش چی شدم استعفا دادم موندم خونه حیف از نوجوانی نکرده و کودکی هدر رفتم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

عزیزم مدارس نمونه و تیزهوشان سطحشون خیلی بالاست نسبت به مدارس عادی.۳سال تو تیزهوشان درس خوندم فک میکردم تنبل ترین آدمم که درس تو مغزم نمیره ولی بعدش رفتم رشته انسانی تو مدرسه عادی دیدم من نخونده از اونا جلوترم .به نظرم مدرسه و سطح بالاش تورو مثل من نا امید کرده.فقط بدون از خیلیا جلوتری

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
چرا همه چیو تو درس میبینید؟ اینو کسی داره بهت میگه که واسه ۲۵ صدم عر میزد المپیادی بود رتبه خوب کنکو ...

زیادی دیره سال دوازدهم نخونم هر کاری که تا الان کردم به باد فنا میره و تو۱۸سالگی باید ازدواج کنم تازه اوج جوونیم هس

زیادی دیره سال دوازدهم نخونم هر کاری که تا الان کردم به باد فنا میره و تو۱۸سالگی باید ازدواج کنم تاز ...

چرا ازدواج؟ یه رشته دیگه بخون واسه دانشگاهت الان دانشگاه رفتن آسون شده

مجبورم میکنن عزیزم نمذارن برم آزاد مستقیم باید برم خونه شوهر

دولتی هایی که بدون کنکور دانشجو میگیرن زیاده حالا من از نظام جدید خیلی اطلاع ندارم ولی دیدم خیلیا میرن

دولتی هایی که بدون کنکور دانشجو میگیرن زیاده حالا من از نظام جدید خیلی اطلاع ندارم ولی دیدم خیلیا می ...

باید رشته های تاب باشه خانواده محترم اجازه نمیدن هر رشته ای برم رسما ربات هستم ولی نشد باید آزاد بخونم خودم کار میکنم

چیکار کنم خیلی خستم انگار تو چشم ربات من رو می بینن

تو فقط تلاشتو در حد خودت بکن.تو از نمونه قبول شدی پس سطح هوشت از هم سن و سالات بالاست و با یکم تلاش میتونی هرچی بخوای قبول شی.من خودم به چشم دیدم وضع مدارس عادیو  

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم