2777
2789
عنوان

قراره شوهرم گوشی بخره برام

1 بازدید | 12 پست

۵/۶ تومنی هم ک من جمع کردم روی اونم حساب باز کرده

اگه بدمش هیچی برام نمیمونهه

ی تومن از مجردی داشتم بقیشم کادوهای پاگشا

الان پولارو شمردم دلم نمیاد بدممم🥲😩چ کنمم

گفتم پنج تومن دارم الان ک شمردم دیدم ۶ تومن میشه

همشو بدم؟یا یک تومنشو نگه دارم☹️اینجوریم دلم نمیاااد ندم☹️

Nail artist 🤍  

دوستان برنامه میلی رو اگه دوست داشتین نصب کنید بهتون

۵ میلی طلا میده

۵ میل طلا  ۲۵ تومن میشه هرچقد کد بیشتر بزتید بیشتر بهتون میده و بعدش میتونید اعضای خونوادتون رو هم براشون نصب کنید و بازم هدیه بگیرید با کد

درجا هم میتونین نقدش کنید نیازی ب لیست شدن و این چیزا هم نیست چون فقط ی برنامس  مثل همراه من و اینا ک نت جایزه میده برا اولین بار ک نصب میکنی اینم همونجوره   به خدا راست میگم منم انجام دادم  تاحالا ۷۰۰ ۸۰۰ تومن نقد کردم ولی حتما باید کد بزنید هدیه ب هر دو نفر میده . برنامه معتبریم هست و نرخ طلا رو نشون میده و برا پس اندازهای خیلی کم عالیه و هدیه هم برا نصبش میده

این کده منه دوست داشتین از مایکت  اپ میلی رو نصب کنید  و کد  ک میگمو بزنید و ۵ میلی طلا هدیه هم من هم شما هدیه بگیرین

milli-aibtq این کد دعوته

به جون مامانم حقیقت داره و به هر دو نفر هدیه میده  :)❤

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

خودت گفتی دیگه بده ... یک تومن رو نگه دار 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم گفتم

نباید بگی عزیزم 

من خودم‌حقوق دارم و خرج میکنم تو زندگیم 

ولی هیچ وقت به شوهرم نمیگم چقدر دارم 

پولم بخواد بهش میدم ولی اینکه رو هزار تومن پول توجیب منم خبر داشته باشه کار درستی نیس 

به ملیون مجردی جمع کردی اونم بهش گفتی 

یه زره سیاست داشته باش