2777
2789

از زندگیم راحت میشدم دیگه امیدی به خدا هم ندارم انقدر ازش نلثاراحتم و نا امید که از این حس خودم میترسم که بیشتر ولم کنه و بدون مرگ زنده نگه داره و فقط زجرم بده

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سالته؟

۳۲

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

پس زخم هایمان چه؟

نور از محل همان زخم ها وارد می‌شود.

امیدت به خدا باشه توی اوج ناامیدی خدا دستتو میگیره عزیزم برای خودت هدف پیدا کن برای زندگی کردنت بلاخره هر کدوم از ما با یه هدفی اومدیم توی این دنیا

دلتو به دریا بزن و سعی کن شاد باشی چون سرعت زمان از سرعت نور هم بیشتره

کمک خواستی خبرم کن

چرا همچین حسی به خودت داری؟ چه اتفاقی افتاده که باعث‌شده از خودت متنفر بشی؟

از ۲۱سالگیم تو عذابم 

ازدواج کردم بدبخت شدم زجر کشیدم تا بعد ۵سال طلاق گرفتم افسرده شدم کلی تلاش کردم خوب شم ۳سال بعد طلاقم که اصلا دنبال مرد و ازدواج نبودم شانسی با یکی اشنا شدم اونم بعد ۱سال نابودترم کرد 

من اژ ضربه هایی که خوردم سرپا نمیشم 

خدا شوهر سابقمو لعنت کنه که جوونیمو عمرم ازم گرفت و مهر طلاق زد روم که من انقدر بی اعتماد به نفس شم

از ۲۱سالگیم تو عذابم ازدواج کردم بدبخت شدم زجر کشیدم تا بعد ۵سال طلاق گرفتم افسرده شدم کلی تلاش کردم ...

عزیز دلم تاپیک های قبلی تون داشتم میخوندم 

واقعا خیلی شرایط سختی دارید 

جو خونه و اطرافیان هم واقعا جوری که حس فشار و خفگی  زیادی به آدم میده 

درکت میکنم  منم تا حدودی این شرایط دارم اما بهتره با مشاور صحبت کنی 

درآمد هم که داری 

محل زندگی تو عوض کن