2777
2789
عنوان

کاش شوهر کنم دیگه

509 بازدید | 27 پست

خسته شدم

شوهر میخوام .دخترا رو میبینم توی بیرون که شوهراشون بهشون توجه میکنن دلم میخواد منم

خدایا لطفا به منم توجه کن که به زودی بیام همبنجا تاپیک بزنم و بگم شوهر خیلی خوبی دارم و خدایا شکرت

بگید آمین🙏🏻

بعدا میفهمی همچین چیز خاصیم نبود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدا میفهمی همچین چیز خاصیم نبود

نگووووو 

واقعا با تمام سختی هاش هنوزم حاضر نیستم مجرد باشم یا خونه پدر باشم 

خونه خودم چیز دیگه ای هست 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

عزیزم ان شاءالله یه بخت خوب به زودی نصیبت بشه ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
نگووووو واقعا با تمام سختی هاش هنوزم حاضر نیستم مجرد باشم یا خونه پدر باشم خونه خودم چیز دیگه ای هست

نمیدونم والا

من مجردی راحت و بی دغدغه ای دارم

به خونه داری و شوهر و خانوادش فکر میکنم مثل کابوسه😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

نمیدونم والامن مجردی راحت و بی دغدغه ای دارمبه خونه داری و شوهر و خانوادش فکر میکنم مثل کابوسه😂

منم مجرد بودم خیلی راحت بودم وضع بابام هم توپ

اما واقعا خونه خود آدم خیلی بیشتر خوش میگذره تا تجربه نکنی متوجه نمیشی 😃

از توجه نگو که دلم خون....

مردی که بدونه اولین نیاز اساسی زن توجه و محبت کم پیدا میشه ....اصلا اکثرا بلد نیستن

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️