منم مجرد بودم خیلی راحت بودم وضع بابام هم توپاما واقعا خونه خود آدم خیلی بیشتر خوش میگذره تا تجربه ن ...
از چه لحاظ خوش میگذره
من کارای تکراریو اصلا دوس ندارم
روزی دوبار غذا پختن و تمیز کردن خونه و ظرف شستن و ...
یه روتین همیشگی و تکراری😬 بچه هم باشه که بدتر😫😂
بنظرم هرچقدم خوب باشه بازم مسئولیت و شرایط خودشو داره
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
از چه لحاظ خوش میگذرهمن کارای تکراریو اصلا دوس ندارمروزی دوبار غذا پختن و تمیز کردن خونه و ظرف شستن ...
چی بگم گلم هر کسی روحیاتش فرق میکنه
من هنوز خونه م کامل چیده نشده بود ولی کتری رو راه انداختم چای دم کردم با شوهرم نشستیم وسط کارتن ها و وسایل به هم ریخته خوردیم خیلی چسبید از فرداش هم خودم آشپزی کردم
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چی بگم گلم هر کسی روحیاتش فرق میکنهمن هنوز خونه م کامل چیده نشده بود ولی کتری رو راه انداختم چای دم ...
من کلا آدمِ خونه نیستم😂
الانم یجورایی فقط واسه خواب میام خونه
کار و دانشگاه و بازار و تفریح و ...
محیط خونه و کاراش خیلی کلافه کنندس برام
دوس دارم به هر بهونه ای فقط خونه نمونم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
من کلا آدمِ خونه نیستم😂الانم یجورایی فقط واسه خواب میام خونهکار و دانشگاه و بازار و تفریح و ...محیط ...
واییی پس ازدواج نکن فعلا 😃😃😃
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
منم مجرد بودم خیلی راحت بودم وضع بابام هم توپاما واقعا خونه خود آدم خیلی بیشتر خوش میگذره تا تجربه ن ...
این واسه اینه که شما خوش شانسی شوهر خوبه ..اما ما بدشانسا نه خانواده های خوبی داریم نه شوهرای خوبی ..من پدرم دراومده ازوقتی ازدواج کردم اما از ترس اینکه طلاق بگیرم مجبور شم دوباره برگردم خونه پدری دارم فقط تحمل میکنم