2777
2789
عنوان

خانم ها موقع زایمان طبیعی بی حسی میزنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 59 پست

عزیزم اول اینکه طبیعی بی حسی بزنن ب نخاع ب نظرم بدتر سز هست و خطرناکه سز بشی بهتره.من طبیعی زایمان کردم ۵ سال پیش .فقط ۲۰ مین هیچی حالیم نشد فقط فشار میدادم بچه بیاد.الانم واقعا از دردش یادم نمیادشاید فک کنید اغراق میکنم واقعا ن یادم نمیاد.بیمارستان خصوصی بودم و دکتر روز جمعه چندبار بالا سرم اومددوتا ماما داشتم یعنی عالی رسیدگی شد بهم و اینکه کتاب خونده بودم کلاس هم برگزار میشد ک من نرفتم...و ماه اخر هرشب پیاده روی دو ساعت داشتم.و همه اینا بزار کنار اگه لگن مناسب نباشه دور طبیعی کلا خط بکش.راستی اندازه ی بند انگشت بخیه خوردم و میگن گشاد میشی چرنده.بازم بستگی ب دکترو بدن طرف داره من مثل رابطه شب عروسیم بودم بعد زایمان.دوستمم همینطور اونم طبیعی بود.

من طبیعی بودم بی حسی اسپاینال شدم تا دهانه رحم ۶ سانت بشه درد داشتم بعدش تا دنیا اومدن دیگه نداشتم � ...

میشه در موردش بگید که بیمارستانتون دولتی بود یا خصوصی؟ دکتر خصوصی گرفتین که بهتون بی حسی بزنه؟ هزینش چقدر شد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میبینم بعضیاچقد درد میکشن واقعا دلم نمیخواد بچه بیارم😐😂چون واقعا کم طاقتم در مقابل درد

ولی طبیعی درسته دردش زیاده ولی حس بعدش خیلی شیرینه و اینکه هم بچه ب دنیا بیاد دردا تموم میشه 🥰

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️

بستگی به بدنت داره کسی و میشناسم با زایمان طبیعی بیچاره شده کلی بخیه خورده افتادگی رحم پیدا کرده ، کسی هم میشناسم راحت زایمان کرده طبیعی . 

سزارین هم همینطور یکی راضی بوده یکی نه 

خودم سر بچه اولم رفتم برا طبیعی بچم بدنیا نیومد بعد ۲۴ ساعت سزارین شدم . سر بچه دوم راحت سزارین شدم 

نه کمر درد دارم نه مشکل دیگه ای خیلی خیلی راحت بودم سر دومی که موقع عمل با دکتر و پرستارا کلی حرف میزدیم و میخندیدیم.  تازه بعد عملمم زودتر از همه از ریکاوری اوردنم چون زود انگشتای پام تکون خورد . بعدم که رفتم تو بخش از رو برانکارد خودم اومدم رو تخت . موقع شیر دادن بچمم قشنگ نشستم.  راه رفتنم خیلی راحت بودم .‌

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
عزیزم اول اینکه طبیعی بی حسی بزنن ب نخاع ب نظرم بدتر سز هست و خطرناکه سز بشی بهتره.من طبیعی زایمان ک ...

اره درسته بدن با بدن فرق داره

چه خوب ای کاش منم در اینده همینقدر راحت بچه بیارم😅

اره واقعا منم به گشادی و اینا اعتقادی ندارم چون میگن واژن با گذشت زمان به حالت اولش برمیگرده

اره درسته بدن با بدن فرق دارهچه خوب ای کاش منم در اینده همینقدر راحت بچه بیارم😅اره واقعا منم به گشا ...

طبیعی واقعا اعتماد ب نفس میخواد و اعتماد ب دکتر داشته باشی حله ب ادم قدرت میده.کلا حاملگی زایما اصلا بچه دار شدن بچه داری سخته واقعا سخته تا ی مدت ک ادم عادت کنه من حاملگی های سختی دارم بد ویارم الان دومی باردارم ۳۰ هفته م یعنی لهم له..