2777
2789
عنوان

امشب یکی از بدترین شبای عمرمه

161 بازدید | 28 پست

امشب یه غمی اومد رو دلم، که تمام غم های دیگه ام را فراموش کردم.

انقدررر حالم بده که حتی نمیتونم بهش فکر کنم.

خلاصه بگم...

یه بجه یتیم تو فامیل داریم، فرزند خوانده است، الان باباش سالهاست بعد فوت مامانش ازدواج نکرد و خودش تنها این بچه را بزرگ کرد، الان یه مشت از خدا بیخبر اومدن بچه را معرفی کردن تحویل بهزیستی دادن و میخوان از باباش جداش کنند.

بمیرم برای دل باباش، خدا میدونه چقدر این بجه را دوست داره و من میدونم جونش ب جونش و نفسش به نفسش بنده.

وای خدا لعنتشون کنه

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش نخونده بودم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

چطور ممکنه تکن مالی نداره یا معتاد غیر این نمیشه

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

یعنی از بس خانم خدابیامرز را دوست داشت دیگه نتونست ازدواج کنه.

خدا ازشون نگذره.

تو رو خدا برای دل این پدر و بچه، خوگصا پدر دعا کنید.

بمیرم براش، تا صبح دوام بیاره خیلیه.

پدره مشکلی داره؟

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
چطور ممکنه تکن مالی نداره یا معتاد غیر این نمیشه

بخدا همه جوره مرد خوبیه، مومن اهل نماز و روزه، خدا ترس، واسه این بچه از جونش مایه گذاشته، هممممه جوره به فکرش خوراک پوشاک بهترین کلاسا مدرسه.

خیر نبینن الهی.

الهی ب حق این شبای عزیز خدا سزای آن کسی که این شر را درست کرد را بده.

قلبم داره از جا کنده میشه.

هی حواسمو پرت میکنم پیرم بقیه تاپیک ها را میخونم یکم حواسم پرت شه.

داغووووونم، ناااابودم، نااااااابوووووود