2777
2789

یک ماه عروسی گرفتیم 

از همون نامزدی می گفت تو گیجی و زرنگ نیستی .

الان کلمه گیج حذف کرد 

از شانس من  تو عقدم  معرفم از دختر فامیلیون خوشش اومد  که پسرش دوست شوهرمه 

اون دختر برعکس من  !زرنگ خوش زبون و باهوش 

مامانم  خواهرم  سادگی میکنن میان آمار میدن مثلا   اره اون دختر رانندگی بلد و...   امروز مامانم گفت بود اره رفت بود شهرستان وام ازدواجش گرفت   در حالی که عموش پارتی شد 

شوهرم  با تمسخر سرشو به من تکون داد جلو جمع بهم با لحن بد گفت آفرین بهش    اینو حرکتو بارها کرد   حالا نه تنها اون دختر   کسای دیگه ام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سر این موضوع افسردگی دارم می گیرم واقعا ارزشم خیلی اومد پایین 😭

من خودم افسردگی گرفتم

واقعا حالمو بد میکنه

و تازه جوری رفتار میکنه انگار من مشکلی دارم

هر روز یه عیبی روم میذاره

حالم از خودم بهم میخوره

ببین بهش بگو لطفا من رو با کسی مقایسه نکن من منم با همین ویژگی ها ،وتو تم من رو دیدی واومدی جلو اگه ...

اتفاقا گفتم بهش  الکی با مهربونی می گه اره راست میگی  چنان خوب رفتار می کنه من باورم میشه این گذاشت کنار    ولی با کمال تعجب جلو جمع طوری رفتار می کنه  انگار من یه آدم عقب مونده ذهنیم     اگه ادامه پیدا کنه جلو همه فامیلا آبرو منو میبره