2777
2789

«زیارت عالی و پرفیض زیارت عاشورا را بخوانید از طرف من و به ارباب ابراز ارادت کنید. آه که تمام حسرتم این است که چقدر دیر فهمیدم زیارت عاشورا چیست و حیف که فقط روزی یک مرتبه نصیبم نشد؛ و بدانید هرکه چهل روز عاشورا بخواند و ثواب آن را هدیه بفرستد، حتما تمام تلاش خود را به اذن خدا خواهم کرد تا حاجت او را بگیرم و اگر نه در آخرت برای او جبران کنم. حتی یک عاشورا هم قیامت می‌کند با روضه ارباب از زبان مادر و خواهرش.ان شاء الله شرمنده شما نباشم.»

دوستان برای این که منو عشقم به هم برسیم یه صلوات بفرستید

حاجت روا شید ان شاالله

هرکی موافقه فردا دسته جمعی زیارت عاشورا هدیه کنیم به شهید برای حاجت روایی هممون هرکس میخواد بخونه بگه بدونم چند نفر شدیم

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

من ۳۷ روز براشون خوندم الان دوبار شروع کردم ولی حاجت نداد

فکر  کنم  باید  چهل  روز  بخونی

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۳۷ روز براشون خوندم الان دوبار شروع کردم ولی حاجت نداد

منم یبار خوندم نصفه ول کردم حاجت نداد ولی ایندفعه دارم دلی میخونم و به چها روز نرسیده معجزه هارو دارم میبینم 

شک نکن اصلا

منم یبار خوندم نصفه ول کردم حاجت نداد ولی ایندفعه دارم دلی میخونم و به چها روز نرسیده معجزه هارو دار ...

انشاالله من که بهشت زهرا هم میرم مزارش 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
انشاالله من که بهشت زهرا هم میرم مزارش

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

آره چله نشینی داره

اگه  خوندی  به یاد  منم  باش💋❤️

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حتما یاد منم بیار عزیزم خیلی کارم لنگه

باشه عزیزم حتما خودتم برا شهید ابراهیم هادی صلوات بفرس

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
اگه خوندی به یاد منم باش💋❤️

الان دارم گوش میدم ارامش خاصیی میده بهم چشم الهی به هرچی میخوای برسی گلم شمام برام دعا کن تو دلی داری دعات مستجاب میشه 

باشه عزیزم حتما خودتم برا شهید ابراهیم هادی صلوات بفرس

فرستادم همین الان 

اسمشونو زیاد شنیدم 

حاجت میدن؟

چجوری میدونسته که وقتی بره اون دنیا میتونه حاجت آدمارو بگیره؟چجوری انقد مطمئن بوده؟من ترجیح میدم ثوا ...

شهدا حاجت نمیدن واسطه میشن عزیزم