2777
2789
عنوان

بچه های کلاس دوم

190 بازدید | 35 پست

سلام مامانا ی بچه های کلاس دومی چه کتابی واسه بچه ها خوبه ازلحاظ درس معلمشون خوب درس میده ولی واسه ارتقاع نمره چه کمک درسی پیشنهادمیدین

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا ب کتاب کار اعتقادی ندارم از گوگل نمونه سوال پیدا میکنم براش

یعنی می گین خوب نیستن

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
هيچيهمون مباحث كتاب رو دوره كنهبه بچه فشار نياريد لطفا

خب سوالای بیشتری باهاش کاربشه

هيچيهمون مباحث كتاب رو دوره كنهبه بچه فشار نياريد لطفا

فشار نیست خیلی تاثیر داره توی نتیجه امتحانات

آخر هرهفته پنجشنبه ها  یکیدوساعت مختص کتاب کمک درسی 

درسای اون هفته مرور میشه واسشون

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فشار نیست خیلی تاثیر داره توی نتیجه امتحاناتآخر هرهفته پنجشنبه ها یکیدوساعت مختص کتاب کمک درسی درسا ...

آره منم دوست دارم

بنظرم زوده .من سال پیش گرفتم واسه دخترم خیلی راضی بودم چون کلاس اولی بود خودشم دوتا کتاب کار گرفتم براش.ولی امسال فک میکنم نیاز نیس چون کلاس دوم راحته .درضمن نباید زیاد فشار وارد کرد ب بچه.بجاش بزار کلاس زبان

الان سومه گاج خریدم براش جامع هست تمام دروسکاملا با تست زدن آشنایی دارهاصلا سخت نیست اتفاقا با علاقه ...

چقدرخوب منم دوست دارم تست بزنه خیلی دوستدارم بچم تیزهوشان بره

راستش توی این مورد نظری نمیتونم بدم چون به نظرم هر کتابی واسشون توی این سن می‌تونه خوب باشه 

ولی کلاس زبان اگه نفرستادیش از همین حالا بفرستش راهنمایی و دبیرستان خیلی دیره واسش انیمیشن ها با زبان اصلی بذار خیلی زبانش تقویت میشه اگه بچه کوچیک چند ماهه داری هم واسش انیمیشن با زبان انگلیسی بذار روی هوش هم تاثیر می‌ذاره

به عنوان یک معلم و روانشناس میگم

اگر سطحش خوب هست بهترین کمک این هست که براش کتاب داستان هدیه بخری تا سطح روخوانی و درک و فهمش بالاتر بره و توصیه میکنم فایل های بازی دقت بگیرید و تمرین کنید