2777
2789

توی مهمونی(خونه خودم)که اولین بار فامیل همسرمو دعوت کرده بودم،دختر عمه همسرم که از قرار قبل ازدواج بشدت دنبال همسرم بوده،وسط بزن و برقص شدید از من قرآن خواست،اینم بگم که اصلاً مذهبی نیست،باز میپوشه و اهل حجاب و این چیزا هم نیست،اولین بار بود که میومدن خونه ما،اینم بگم اصلاً به دعا و جادو و .....اعتقادی ندارم اما اینکارش واسم شک برانگیز بود،بنظرتون دلیلی واسه بدبینی هست؟(البته اینم بگم ایشون و خانوادشون در نبود من مثلاً در یه مراسم،فکر میکنن زندگی مشترک من و همسرم پاشیده و یاد بدهکاریاشون میوفتن)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قران کتاب خداست باهاش میخاد چی کار کنه ؟؟؟

لای کتاب قران چیزی هست مگه؟؟

تو فامیل دختر و پسر هم سن باشن این چیزها طبیعیه ممکنه مجردی احساسی بینشون باشه‌. مهم اینه الان شما همسرشی. تو همه زندگیها فراز و نشیب هست

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
قران کتاب خداست باهاش میخاد چی کار کنه ؟؟؟لای کتاب قران چیزی هست مگه؟؟تو فامیل دختر و پسر هم سن باشن ...

والا من از دعا و جادو سر درنمیارم،نمیدونم باهاش کاری میکنن یا نه،اما بنظرم حرکتش وسط اون شلوغی و زدن و رقصیدن خیلی عجیب بود