2777
2789
ن من مامان ندارم.خریدامم انجام دادم گوشت مرغ گردو واسه فسنجون برنج حبوبات روغن شوینده ها هرررررچی ک ...

عزیزم....خوب کاری کردی منم انشالله این هفته میرم خرید کاش زودتر میرفتم الان خیلی سرد شده هوا 

عزیزم....خوب کاری کردی منم انشالله این هفته میرم خرید کاش زودتر میرفتم الان خیلی سرد شده هوا

انشای الله بادل خوش و تن سالم 

این روزا بگذره خلاص 

شما دقیقا چندهفته این

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم خداحفظشون کنه خداروشکر

زنده باشی عزیزم

همچنین عزیزان شما رو❤️

معمولا بچه اول یه مقدار سخته چون مادر تجربه نداره. 

برعکس یه عده که توصیه می‌کنن ماه آخر مادر خوب بخوابه من توصیه می‌کنم برعکس خوابتو کم کن. اجازه بده بدنت عادت کنه. هر روز پیاده‌روی برو. ورزش مخصوص خانم‌های باردارو انجام بده. توی نت هست. توی این یه ماه بدنتو تقویت کن. خرما بخور. حتما توی وسایلت هم باشه. هسته‌شو بکش و توی ظرف درب‌دار با خودت ببر. بعد زایمان اولین چیزی که میخوری خرما باشه. هم شیرت زیاد میشه هم قوت میگیری هم بچه‌ت آروم میشه. کسی هم که میاد کمکت بگو برات کاچی بیاره. تا جایی که می‌تونی لب به غذای بیمارستان نزن. 

زنده باشی عزیزمهمچنین عزیزان شما رو❤️معمولا بچه اول یه مقدار سخته چون مادر تجربه نداره. برعکس یه عده ...

روچشم حتما ممنون از راهنماییت گلم.

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من سزارینم.ساک بچه رو جمع کردم.اون هفته پرده ها وروبالشیا روتختیم پتوم دم دستیارو انداختم ماشین اما ...

سلام عزیزم منم سزارینم اولین شکم

شما اختیاری سزارین میشی؟

من هنوز ساکمو جمع نکردم 

چیا گذاشتین شما؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر دستم به دامنت تورو به خدا برای عشقم دعا کن زودتر خبر سلامتیشو بشنوم خبر به هوش اومدنشو بشنوم دعای زن حامله زودتر میگیره از طفل توی شکمت بخوا برای مصطفی دعا کنه ب هوش بیاد😭 انشالله ب سلامتی به دنیا بیاد و عمر با عزت کنه

واسه‌حفظ آبروم صلوات بفرستید توروخدااااا

زنده باشی عزیزمهمچنین عزیزان شما رو❤️معمولا بچه اول یه مقدار سخته چون مادر تجربه نداره. برعکس یه عده ...

سلام ببخشید ی سریا میگن تا پنج روز اول نباید چیزای گرم بخوری بچه زردی میگیزه 

درسته؟

و اینکه میشه تو خرما رو‌گردو گذاشت؟

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اخرای این ماه سز اولمه 🥹 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵