2777
2789
عنوان

ب انرژی منفی اعتقاد دارید

50 بازدید | 7 پست

ی دوستی دارم داشتیم صحبت میکردیم

حرف طلا و‌این چیزا و پس انداز شد

چنتا عکس طلا رد و بدل کردیم بعدا حرف دارایی شد من گفتم جدیدا چنتا زمین خریدیم

از بعدش موبایلم شکست جارو برقی سوخت شوهرم خورد زمین تا دم‌ مرگ رفت الان خودمم حالم‌در حد مرگ بده

به امید روزهای خوش 💝

بله متاسفانه. امیدوارم زودتر خوب شی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درمورد چشم زخم نشنیدی مگ ..من چند تا چشم زخم رو عینا دیدم همیشه چهار قول آیه الکرسی بخون صدقه بده

با چهار قل و آیت الکرسی می‌ره ؟ من حس میکنم خیلی وست سرم حرف میزنن و می‌خوام فضولی کنن تو زندگیم فامیل ولی من خیلی خیلی ارتباط کم کردم چیکار کنم انرژی حرفاشون نیاد تو  زندگیم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

خیلی اعتقاد دارم‌یعنی به شدت الان دارم احساس میکنم که چقدر انرژی منفی جلوی این کارمو‌ گرفتن 

یه نصیحت تا میتونی چیزی از زندگیت به کسی نگو اگه قصد انجام کاری داری و هنوز کامل صورت نگرفته به هیچچچچچ عنوان به کسی نگو حتی خواهرت چون خیلی گره تو کارت‌ میوفته

با چهار قل و آیت الکرسی می‌ره ؟ من حس میکنم خیلی وست سرم حرف میزنن و می‌خوام فضولی کنن تو زندگیم فام ...

اره زیاد چهارقول بخون یسری دعاها تو گوگل بزنی واسه چشم زخم هست مداومت کن به خوندن ..منم شرایط شما رو دارم دیگ کارم همین خوندن دعا صدقه دادن 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
اره زیاد چهارقول بخون یسری دعاها تو گوگل بزنی واسه چشم زخم هست مداومت کن به خوندن ..منم شرایط شما رو ...

،ممنون عزیزم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻