2777
2789
عنوان

برای اولین بار به مهمونم بی حرمتی کردم🐒

| مشاهده متن کامل بحث + 112742 بازدید | 399 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قهوه پدری قشنگه ارزش دیدن داره؟

نسبت به بقیه آثار مدیری ضعیفه ولی سرگرم کننده اس من برا ژاله صامتی میبینم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
🙏🌹

💚

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
یوزارسیفن همشون یوزارسیف زنا هم یا زلیخان یا هم سودابه شاهنامن که تو کف سیاوشه

قرار نیست همه یوزارسیف باشن

بعضی ها بلانسبت شما انقدر لجن هستن که فقط میخوان زندگی طرفو بهم بزنن و تمامممم

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

ببین یه سری از زنا از زنای مجرد یا اونایی که شوهرشون فوت شده یا ازش جدا شدند میترسند

فکر میکنند هر کی شوهر داره دیگه مریم مقدسه 

و اگه بچه هم داشته باشه که دیگه اصلا پشت سرش نماز میخونند. 

اما باید بگم بعضی از همین زنای متاهل گاهی دلشون میخواد زندگی خودشونو داشته باشند، شوهرشون بره براشون کار کنه بیاره بده بهشون. اما ازون طرفم چشم ندارند کس دیگه ای زندگی خوبی داشته باشه و سعی در به هم زدن زندگی خیلیا میکنند. 

شاید قصدشون این نیست طلاق بگیرن بیان زن اون مرد بشن، 

فقط و فقط میخوان توجه اون مرد رو به خودشون جلب کنند. 

همین. 

و برعکس این مورد توی مردا هم هست دقیقا 

درسته که میگن مرد اگه مرد زندگی باشه نباید پا بده 

اما اخرش هر چقدر هم تلاش کنه و حتی اگه پا نده به اون زن، 

ولی توجهش تمام و کمال جلب اون زن میشه 

و در اخر باید بگم که به نظرم کار خوبی کردی🤗

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا همه به شوهر نی نی سایتیا نظر دارن🤔

چون اینا پارانوییدن فک میکنن یوزپلنگ شکار کردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی