2777
2789
عنوان

بدن وحشتناک من ➕ عکس 📷

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 23 پست

عزیزززززم پوست خراب درمان میشه قابل ترمیمه چرا اینجوری میگی!؟ 

کمکاری داشتی واسش مشکلی نبوده که

از این ب بعد حواست باشه سرگرمی برای خودت درست کن ک اصلا با پوستت ور نری ... بعدش یه کرم و پمادایی هست ک قیمت انچنانی ندارن و خوبه ...اگرم بنظر خودت مشکل تمرکز و ذهنی داری به فکرش باش.... اتفاقا بیرون برو پوستت افتاب ببینه چرا خودتو قایم میکنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اضطراب دارم همیشه😩

برو مشاوره لباسای زخیم بپوش کرم بمال عشقم زود خوب میشه من با گردنم این کارو میکردم انقددد افتضاح بود شال سفید میپوشیدم خونی میشد ولی رفتم نشاوره و خودمو سرگردم کردم خوب خوببب الان🥲

وای دختر چکار کردی با خودت به خودت رحم کن چرا به جای این همه اذیت شدن نرفتی پیش روانشناس ؟

چون خیلی مشکلات دیگه داشتم نمیدونم به کدوم برسم اصلا،انگیزه هم نداشتم دلم میخواست بمیرم

بیرون برو با افراد عادی معاشرت کنتو همین سایت مشکلاتت مطرح کن راهکار بهت بدن مشکلاتت تو نت سرچ کن عل ...

همه این کارارو کردم

من اصلا نمیتونم این عادت ترک کنم که بخوام به مرحله کرم زدن برسم،همش زخمای سر بازه نمیشه کرم زد

عزیزززززم پوست خراب درمان میشه قابل ترمیمه چرا اینجوری میگی!؟ کمکاری داشتی واسش مشکلی نبوده کهاز این ...

پوست خراب درمان میشه ولی من مغزم خرابه، اینهمه سال وسواس فکری و اضطراب داشتم حس میکنم دیگه کشش ندارم و انگیزه ای هم ندارم،حس میکنم افسردگی هم گرفتم هیچی حالمو خوب نمیکنه