2777
2789

تو همین سایت چنین آدمای زیادن که میگن بچه بیارید

بچه با خودش برکت میاره 

خدا خودش حواسش هست 

از وقتی بچه دار شدیم فلان شد 

شما حقتونه بچه داشته باشید 

و...، از این حرف ها

این آدما چرت میگن ، مزخرف میگن ، حرف مفت میزنن 

پول ندارید اصلا بچه دار نشید یا اگر پولم هست اندازه بچه بیارید میتونید خرجشو کامل بدید..

آره بچه بزرگ میشه اما با چه قیمتی ؟

با هزار حسرت با هزار عقده 

اون احمقی که میگه بچه بیارید پول مهم نیست خدا به دل بچه ای که با هزار حسرت به وسایل یا لباس ها یا شرایط یا کارهای که همسن و سال‌هاش می‌کنن و شما نمی‌تونید فراهم کنید فکر می‌کنه ؟ اون بچه شب ها با چه آرزوها و حسرت های می‌خوابه ؟ 

به والله قسم یکی از بدترین گناهان یکی از بدترین جنایت ها بچه دار شدنه وقتی نمی‌تونی زندگی و شرایط خوبی براش فراهم کنی..

طرف میگه درسته پول نداریم ولی چرا بچه دار نشم..حقمه بچه دار بشم ما هم دلخوشی میخوایم و این حرفا..به جهنم که دلت میخواد بچه دار بشی به جهنم که حقته..اولا عرضه داشته باش زندگیتو درست کن شرایط مالیت رو درست کن بعد بگو حقمه اگر نداری یا نمی‌تونی زندگیتو تغییر بدی چرا میخوای زندگی یک آدمو بخاطر خودخواهیت نابود کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا یه نفر دیگه رو هم تو بدبختیشون شریک میکنند

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

طرف ۵ تا بچه انداخته تو اوج بدبختی مالی و بیکاری شوهرش و... بعد میگه تف به مردم این شهر و فک و فامیل ما که حاضر نیستن به این بچه ها کمکی کنن ..

اولا تف به خودت که بدون فکر ۵ تا آدمو انداختی تو بدبختی و آوارگی بعدش مردم چه وظیفه دارن به تو کمک کنن 

اصلا طرف میلیاردها تومان پول سرمایه داره

مال خودشه هزار تومان به کسی نمی‌ده 

هیچکسم حق نداره چیزی بگه

اگر از ته قلبت به خداو حرفاش ایمان بیاری بله بچه با قدمش روزی میاره به خونمون برکت میاره و عشق میاره

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

تو همین سایت دیدم طرف میگه بدهکاریم سیصد میلیون، پول رهن اجاره نداریم صاحب خونه امروز فردا میندازمون بیرون ،هیچ را گریزی از بدبختی نداشتن

حامله بود نمیدونست نگه داره یا بندازه بعضیا میومدن میگفتن روزیشو خدا میده از آینده مگه خبر داری🤦

وای حرصم میگیره از اینایی که اینجور میگن 

منم نظرم با شما یکی هست اسی 

هر موقع خانواده همسرم میگن بزارید بچه بیاد نوه می‌خوایم لجم میگیره میگم آخه ما خودمون هنوز پر از آرزو های کوچیک بزرگ هستیم فردا چجوری می‌خوایم بچه بزرگ کنیم 

یه سری مادرشوهرم گفت همه جوره میشه بچه بزرگ کنی حتما که نباید همیشه پوشکش کنی از پارچه استفاده کن😤😤😤

اگر از ته قلبت به خداو حرفاش ایمان بیاری بله بچه با قدمش روزی میاره به خونمون برکت میاره و عشق میاره

ببخشید ولی اینا مزخرفات محض هستش اینا چرت و پرت های هستش که باهاش مردم گول میخورن یک بچه میارن تو دنیا و تو هزار بدبختی و حسرت و عقده بزرگ بشه..

برکت چی و کشک چی کی با بچه شرایطش بهتر شد

اینا مزخرفاته این همه آدم با بچه‌هاشون تو بدبختی زندگی میکنن برکت کجاست 

همون خدایی که روزی میده اول از همه عقل به ادمها داده 

دقیقا موافقم 

ولی اینجا کسانی که خودشون یه کار اشتباهی کردن میخوان ثابت کنن که کارشون درست بوده 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞