2777
2789
عنوان

میگن بچه بیارید بچه با خودش برکت میاره خدا هواشو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی بدبخت تر کم عقل تر

😁😁😁

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
تو همین سایت دیدم طرف میگه بدهکاریم سیصد میلیون، پول رهن اجاره نداریم صاحب خونه امروز فردا میندازمون ...

با همین مزخرفات میکنن تو سر مردم 

بچه برکت میاره 

خدا خودش بزرگ می‌کنه 

و...

مردمو بدبخت می‌کنن دیگه 

همون خدایی که روزی میده اول از همه عقل به ادمها داده دقیقا موافقم ولی اینجا کسانی که خودشون یه کار ا ...

اگر خدا با بچه روزی و برکت میده 

باید هیچ خانواده گرفتار و بدبختی تو دنیا وجود نداشت 

حداقل ها هم برای بچه کافی نیست

خب حداکثرهارو آماده کنن ماهرچی بگیم شوما قبول نمیکنی خانم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

از موقعی که یک خانمی پول میوه نداشت که برای بچه اش بخره

و بهش گفتن پول هم میوه نداری نمیاوردی

گفت حسرت نداری بکشم حسرت مادر نشدنم بکشم؟

و ۱۹۰ تا لایک خورده بود

اونجا فهمیدم نصفیاشون فقط خودخواهن نه مادر!!!!

وای حرصم میگیره از اینایی که اینجور میگن منم نظرم با شما یکی هست اسی هر موقع خانواده همسرم میگن بزار ...

بچه بزرگ میشه آره 

امل با چه قیمتی ؟

ما تو محله امون یک پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد از سر بدبختی 

قبل خودکشی پیش هرکسی می‌نشسته می‌گفته آینده چی 

چکار کنم نه کار هست نه پول نه هیچی 

باباش یک آدم بدبخت فلک زده است که روز روز کارگری می‌کرد و می‌کنه..

یکی به پدرش گفته بود مسولیت مرگ بچه ات با خودته 

تو قاتلشی تو مقصری به این دلیل وقتی چنین شرایطی داشتی بچه دار شدی

با همین مزخرفات میکنن تو سر مردم بچه برکت میاره خدا خودش بزرگ می‌کنه و...مردمو بدبخت می‌کنن دیگه

بعضیا واقعا گاون اصلا نمی‌فهمن چی میگن همین آدما عمرا کمک کنم فقط بلدن فتوا بدن حرف مفت بزنن کلی ادمو بدبخت کنن

از موقعی که یک خانمی پول میوه نداشت که برای بچه اش بخرهو بهش گفتن پول هم میوه نداری نمیاوردیگفت حسرت ...

ما تو محله امون یک پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد از سر بدبختی 

قبل خودکشی پیش هرکسی می‌نشسته می‌گفته آینده چی 

چکار کنم نه کار هست نه پول نه هیچی 

باباش یک آدم بدبخت فلک زده است که روز روز کارگری می‌کرد و می‌کنه..

یکی به پدرش و مادرش گفته بود مسولیت مرگ بچه ات با خودتانه .. باید قیامت جواب پس بدید چون

شما قاتلشی شما مقصری به این دلیل وقتی چنین شرایطی داشتی از روز اول بچه دار شدی

بچه بزرگ میشه آره امل با چه قیمتی ؟ما تو محله امون یک پسر ۲۰ ساله خودکشی کرد از سر بدبختی قبل خودکشی ...

درسته بچه دار شدن به چه قیمتی یه مدت پیش یه آقایی رو دیدم می‌گفت سه تا خونه فروختم خرج دکتروف بیمارستان کردم تا بچه دار شدم 

بگو حالا این بچه بدون آینده چکار کنه