2777
2789
عنوان

خیانت خواستگارم بهم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم باید با مادرت درموردش حرف بزنیاون شب که درمورد صیغه مخالفت کردی خانوادت چی گفتن؟

ما اصلا صیغه تو خانوادمون عرف نیست

ولی موضوع اصلی حرکتی بود که زده خیانتش

نمیدونم ادم میشه یا نه

کار درستیه برگشت باهاش یا نع 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
ما اصلا صیغه تو خانوادمون عرف نیستولی موضوع اصلی حرکتی بود که زده خیانتشنمیدونم ادم میشه یا نه کار د ...

چیزی نگفتن؟

نمیدونم میترسم اشتباه راهنماییت کنم چون شرایطت رو نمیدونم ولی اگه برای خودم پیش اومده بود همه چیزو بهم میزدم

🤍.

چه خواستگار و خانواده سمی 

من که به هیچ وجه قبول نمیکنم اینا هشدارای قبل عقد هس چشاتو وا کن بعدا به خودت میای بعد چند سال یادت میاد که خدا راهو نشونت داده بود دیگه گلایه نباشه

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
ما اصلا صیغه تو خانوادمون عرف نیستولی موضوع اصلی حرکتی بود که زده خیانتشنمیدونم ادم میشه یا نه کار د ...

به نظر من این آدم قابل اعتماد نیست خداروشکر کن همین اول کار خودشو نشون داد یعنی چی این دختر احساساتی رو در من بیدار کرد ، این شل و ضعیف النفسه ، یه حکمتی بوده که نشه بعدها می فهمی خدارو شکر می کنی 

چیزی نگفتن؟نمیدونم میترسم اشتباه راهنماییت کنم چون شرایطت رو نمیدونم ولی اگه برای خودم پیش اومده بود ...

سر صیغه اولش ناراضی بودن بعدش بزور راضیشون کردم

چه شرایطی ؟

بخاطر خیانت به هم میزدی همه چیو؟

دقیقا موافقم منم مثل تو

اخه میدونی خیانت پسره یه طرف، رفتار مادرش یه طرف

هم خودش آدم سمی هست هم مادرش و بعده ها همه پشت پسره رو میگیرن

وقتی هم که صیغه کردن توی خانواده دختر عرف نیست خانواده پسر باید احترام بزارن نه که عیب و ایراد روی دختر مردم بزارن حالا بماند که دلیل اسی کاره پسره بوده

🤍.
چه خواستگار و خانواده سمی من که به هیچ وجه قبول نمیکنم اینا هشدارای قبل عقد هس چشاتو وا کن بعدا به خ ...

واقعا؟ گاهی میگم نکنه اشتباه دارم میکنم که همه چیو ب هم زدم 

اخه میدونی خیانت پسره یه طرف، رفتار مادرش یه طرفهم خودش آدم سمی هست هم مادرش و بعده ها همه پشت پسره ...

دقیقا خیلی منطقی گفتی بهترین کامنت بود 👏

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
سر صیغه اولش ناراضی بودن بعدش بزور راضیشون کردمچه شرایطی ؟بخاطر خیانت به هم میزدی همه چیو؟

نمیدونم هر شرایطی مثل وضعیت روحی و جسمی و مادی و شرایطت و نیازهات و تصورت از ازدواج و سن و هرچیز دیگه ای که برای هر شخصی متفاوته

اره هم خیانت هم رفتار مادرش. معذرت میخوام ولی پسری که حتی صبر نکرده خرش از پل بگذره خودش رو نشون میده بعدا قبح خیانت براش ریخته میشه و ممکنه بدتر از این رو توی زندگی مشترک انجام بده و به مشکل بخورین

🤍.
واقعا؟ گاهی میگم نکنه اشتباه دارم میکنم که همه چیو ب هم زدم

نه چه اشتباهی فک کن خودت یه دور از بیرون نگاه کن ماجرا رو 

من کلا آدم سفت و سخت گیری هستم تو این مقوله ها نظر من با توجه به شخصیت منه حالا شما شاید کنار بیای 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣