2777
2789
عنوان

خیانت خواستگارم بهم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 50 پست
اخه میدونی خیانت پسره یه طرف، رفتار مادرش یه طرفهم خودش آدم سمی هست هم مادرش و بعده ها همه پشت پسره ...

وای دقیقا درد منم همینههههههههه 

مامانش از من انتظار داشت خیلی بلوغ داشته باشم حالا اینکه من خیلی خانوم همیشه برخورد کردم که هیچی ولی مسئلم اینه خودش این بلوغو نداشت باهام صحبت کنه ی بار

اون شب مثلا نگفته این دختره همیشه خوب بود چرا الان اینطوری شد برم باهاش صحبت کنم 

بجای اینکه همچین چیزی ی بار بیاد صحبت کنه برگشته غیرمستقیم گفته رفتارای واقعیتو داری الان نشون میدی!!! و همه چی تموم واسه همیشه!

بعد سر اینکه من میگفتم صیغه نکنیم میگفتن کلی ادم تو خانوادشون عقد کردن طلاق گرفتن و بعد کلی مهریه گرفتن، مسئلشون این بود نکنه منم اینطوری باشم 😐 درحالیکه من میگفتم بابا برید ببینین تو خانواده ما چندتا امار طلاق هست خلاصه نشون میده دیگه دختره چطوریه! 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
به نظر من این آدم قابل اعتماد نیست خداروشکر کن همین اول کار خودشو نشون داد یعنی چی این دختر احساساتی ...

وای درست میگین🥲 پس من اشتباه نکردم دیگه🥲 اینکه گفت تغییر میکنه و اینا معلوم نیست چقدر بشه اعتماد کرد نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چه اشتباهی فک کن خودت یه دور از بیرون نگاه کن ماجرا رو من کلا آدم سفت و سخت گیری هستم تو این مقول ...

من خودمم حیلی برام مهمه این موضوعات ولی سر این چون دوسش داشتم بعضی موقع عقلم خاموش میشه و میگم نکنه اشتباه کردم

نمیدونم هر شرایطی مثل وضعیت روحی و جسمی و مادی و شرایطت و نیازهات و تصورت از ازدواج و سن و هرچیز دیگ ...

اره همینطوره که میگین واقعا🥲💔

من خودمم حیلی برام مهمه این موضوعات ولی سر این چون دوسش داشتم بعضی موقع عقلم خاموش میشه و میگم نکنه ...

به پدرت بگو چه گ ه ی خورده خودش عقلتو روشن میکنه

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
به پدرت بگو چه گ ه ی خورده خودش عقلتو روشن میکنه

وای اصلا روم نشد بگم از ترس همین موضوع💔

وای درست میگین🥲 پس من اشتباه نکردم دیگه🥲 اینکه گفت تغییر میکنه و اینا معلوم نیست چقدر بشه اعتماد ک ...

اره عزیزم ریسکه اومدی و تغییر نکرد یا باید تا آخر عمر بسوزی و بسازی یا مهر طلاق بخوره تو شناسنامت ، اصلا قبول نکن ، این باید تو همین مدت اعتماد تو رو جلب می کرد حالا که نکرده فرصتی دیگه در کار نیست اونم بعد ازدواج و عقد ! چه پرروئه !

اره عزیزم ریسکه اومدی و تغییر نکرد یا باید تا آخر عمر بسوزی و بسازی یا مهر طلاق بخوره تو شناسنامت ، ...

اوهوم همینطوره ممنون از راهنماییتون گلم🥲🥲خیلی واقعا

وای دقیقا درد منم همینههههههههه مامانش از من انتظار داشت خیلی بلوغ داشته باشم حالا اینکه من خیلی خان ...

متاسفانه خیلی سمی هستن

شما هم آدم براتون قحط نیومده. به نظرم اگه قحط هم اومده بهتره که همون مجرد بمونی تا اینکه سلامت روانت رو بخاطر این آدما از دست بدی

🤍.
وای اصلا روم نشد بگم از ترس همین موضوع💔

من تو ازدواج چ و ص گ و ز و همه چیو درجریان پدرم و مادرم و خواهرم خواهم گذاشت چون ذهنشون باز هست کمک می کنن حواسم به وجود باارزشم باشه ضمن اینکه برا اونا مجرد موندن یا نموندن من ارزش یا بی ارزشی نیست زنده باد آرامش خونه پدری 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
متاسفانه خیلی سمی هستنشما هم آدم براتون قحط نیومده. به نظرم اگه قحط هم اومده بهتره که همون مجرد بمون ...

درسته

الان روت نمیشه خیانتش رو بگی،، بعدا چطور میخوای درمورد مشکلاتت توی زندگی با همین آقا حرف بزنی؟

روم نشد بگم چون ترسیدم همه چی بگه تموم🥲 میخواستم اول ببینم تموم کردن چقدر منطقیه از دید بقیه