2777
2789

سلام دخترا یکی از دوستام ازتون راهنمایی خواسته من اسکرین میگیرم می‌فرستم براش پیامش رو کپی کردم شمام نظر بدین 

مامانم رو بلاخره راضی کردم بردم پیش کسی که دوستش دارم اونم قبول کرد و گفت حالا ک دوستش داری ب تصمیمت احترام میزارم و میریم که ببینیم کیه و چجوریه 

خلاصه تا رفتیم پسره گیر داده بود شرایط اقتصادی بده بجای طلا بدل بخریم چرخ گوشت لازم نیست وام ازدواج هم بدین به من تا بتونم خونه اجاره کنم ی فکری زد ب سرم گفتم نکنه خسیسه بردمش تو لباس فروشی 

این عتیقه رو از کجا پیدا کردی

از اول کار میناله

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردمش تو لباس فروشی تا رفتیم گفت من بعدا از این لباس نمیخرم برات ها الان تا میتونی بخر ..دوتا لباس برداشتم گفت آخه تو که جایی نمیری چخبرته 

رفتیم رستوران سریع منو رو از دستمون گرفت منم برای اینکه جمعش کنم گفتم ما لازانیا میخوریم اصلا از مامانم نپرسید چی میخوری 

دختر جان ایشون خسیس که به احتمال زیاد هست 

ولی حتی اداب اجتماعی را بلد نیست خوب رعایت کنه

۷۰/۸٠ درصد خسیس ها اوایل اشنایی خساستشون را پنهان میکنن و بعد میفهمی چه ادمیه 

ایشون توی جلسه اول اشنایی با خانوادتون به جای اطمینان دادن به خانواده شما جهتخوشبخت کردنت، واسه قیمت گوشت چونه میرنه؟!؟ 

بنظرم حتی اگر خسیس هم نباشه بیشتر فکر کن دربارش❤

با مدل افکار دختران امروزی شاید ۲۰ درصد بتونند ازدواج کنند اونم با از ما بهترون.

پس الکی هر روز تاپیک تکراری نزنید که پسرها را تحقیر کنید،

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
با مدل افکار دختران امروزی شاید ۲۰ درصد بتونند ازدواج کنند اونم با از ما بهترون.پس الکی هر روز تاپیک ...

فکر کنم شما عنوان تاپیک و متن تاپیک رو نخوندید فقط صرفا نظر دادید چون حرفاتون هیچ ربطی ب موضوع بحث نداشت

چند سالشونه؟این معلومه از همین اول به خاطره وام داره ازدواج می‌کنه و خودش عرضه ی هیچی نداره ردش کنه ...

۲۷سالشه

وقتی دختره بهش گفت رفتارات اشتباهه اولش قبول کرد گفت باشه منتها بعدش زد زیرش گفت مامانت وسواس داره بدبخت می‌کنه منو مگه چیکار کردم کلا سعی داره مادر رو از چشم دختره بندازع