2777
2789
عنوان

آیا من آدم پر توقعیم

93 بازدید | 16 پست

من حدود ۳ ساله که طبقه بالا مادر شوهرم هستم .از اول که اومدم اینجا اصلا رو نداد که بخام بچرو بزارم پیشش برم جایی پسرمم ۳ سالشه.حتی دانشگامم نرفتم گفت من فقط دوروز تو هفته نگهش میدارم یا بیرون میرفتم همش زنگ میزد بیا که اذیت می‌کنه یا میخام برم فلان جا برادر شوهرم ۱۲ سالشه خیلی پسرمو اذیت می‌کنه..خونه مامانمم که داداشمم همش حرصش میده تو خونه جنگ و دعواس و مامانم میگه نیارش  باهم نمی‌سازن در صورتی که بچه من آرومه خودشون هم قبول دارن و میگن و من فقط هفته ای یکبار مثلا شاید پیش بیاد بزارم پیششون ... چون کلا خونم و جایی نمیرم 

حالا من ازاین قضایا ناراحتم و بهم میگن تو توقعت بالاس واقعا اینجوریه ؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی واقعا برای شما پیش نیومده که بخای بچتو پیش مادرت برازی!؟جایی نشده بخای بری بچتو نبری ؟؟

من مامانم خدا خیرش بده دو تا بچه رو نگه میداره خودشم بچ کوچیک داره گاهی شده صب تا شب گذاشتم رفتم تفریح ولی اگه بمن بگه نیارش غرورم اجازه نمیده ببرم یا اذیتش کنم

یعنی واقعا برای شما پیش نیومده که بخای بچتو پیش مادرت برازی!؟جایی نشده بخای بری بچتو نبری ؟؟

من مادرشوهرم میاد پیشم پسرم نگه می دارم خودمم خانه دارم دوتا بجه کوچیک دارم پسرم کلا یه ماهی هست اون نگه می داره

نمی دونم واقعا توقع نباید داشت ولی چون میگی بچه ت اونجا اذیت میشه بهتره وصلا نبرسش.پسرتم بزرگه یا ب ...

میبرم با خودم ولی بعضی وقتا پیش میاد آدم یه کاری پیش میاد یا الان سرده هوا نمیتونم همه جا ببرمش که 

من مامانم خدا خیرش بده دو تا بچه رو نگه میداره خودشم بچ کوچیک داره گاهی شده صب تا شب گذاشتم رفتم تفر ...

اونم نگه میداره ولی داداش خودم ۶ سالشه اذیت می‌کنه هم پسر منو هم مامانمو .مثلا به این فکر میکنم ابجیم ازدواج کنه مامانم بچشو نگه داره واقعا بهم زور میاد 

من مادرشوهرم میاد پیشم پسرم نگه می دارم خودمم خانه دارم دوتا بجه کوچیک دارم پسرم کلا یه ماهی هست اون ...

شانس من هر دو طرف خودشون بچه دارن  😔 جفتشون هم پسرمو اذیت میکن برادر شوهرم بچه نیست ولی نمیسازه با بچم بخاطر همین اصلا نمیفرستم بره 

چرابایددیگران واسه شما بچه داری کنند من دوتابچه دارم هیچ کدوم رویک دقیقه به کسی نسپردم اگه اتفاقی وا ...

عزیزم منم نگفتم بچه داری کنن بعضی وقتا پیش میاد آدم جایی کار داره یا می‌ره بیرون تو این هوا نمیشه بچرو برد .چیکار باید کرد 😐