توروخدا راهنماییم کنید خیلی نیاز دارم بهتون💔 با برادر دوستم ۲ سال پیش باهم بودیم. اون ب شدت زجرم داد. چون عاشق کسی دیگه بود و با اون منو اذیت میکرد. اما این یه ساله ک به شدت پشیمونه. خیلی اومد عذرخاهی کرد و من محل سگم نراشتم. خیلی خودشو بخاطرم کوچیک کرد ک فقط ببخشمش ولی نشد. دیشب تصادفی همو دیدیم بعد دیدم پیام داده خیلی عاشقتم و دوست دارم و... از گذشته هم حرف زد گفت من عاقل نبودم من میدونم خیلی اذیتت کردم و این حرفا. گفت برگرد منم گفتم نمیشه. ولی میگم نکنه واقعا پشیمون باشه. چیکار کنم چی بگم بهش؟ جای من بودید چیکار میکردید؟ حتی چشاش مدام دنبال دختراس اما این دل لعنتیمه ک هیچ جوره نمیفهمه🥲💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐 راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی
عزیزم هیچی بیشتر از اینکه تو آرامش داشته باشی اهمیت ندارععع
تو ببین با چی حالت خوبه
اگر قرارع بری تو رابطه و دوباره ارامشت رو از دست بدی چه فایده ای داره فداتشم ؟ گیرم ک ایشون عوض شده باشه تا مدت ها تو برات سخته تا پذیرش کنی و عادت کنی ک در نتیجه اذیت میکشی بازم عزیز دلم فداتشم خوب فکر کن ولی قطعا تو لیاقتت خیلی بیشتر از اینهاست شاید ایشون عوض شده باشه ولی سخته کنار اومدن با این موضوع برات بهترین هارو آرزو میکنم چون میدونم چقدر سخته این موضوع سخت میشه از کنارش رد شد
وقتي خودت برا خودت ارزش قائل نشي ديگرانم نميشن. ديگه خدا چطوري بايد باهات حرف بزنه كه طرفت آشغال كله اي بيشتر نيست؟! رو ارزشاي خودت كار كن بعدا به اين روزات ميخندي جدا چطوري دلت برا اين موجوداته هول ميلرزه من دركش نميكنم. اينا قاتل جون و پولتن فقط ببين دختر جون حتي اگر ب نيت ازدواجم باشه آدم دست يه پسر چشم هرزو نميگيره ببره تو خونوادش اينا ب خواهر مادراي خودشونم محرم نيستن چه برسه ب خواهر مادر اوني ك قراره باهاش ازدواج كنن… ديگه خودت ميدوني از اينجا ب بعد