2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید لطفا💔نیاز دارم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 48 پست
می‌دونم قربونت برم اون الان تشنه اینه ک دوباره بدستت بیاره نمیخوام بدبین بشی بهش نه اصلا ولی چشمات ر ...

تورو خدا ب اين بچه اينجوري نگو بشين حرف بزن چيه خودت خوب ميدوني حرف زدن همانا و تو منجلاب رفتن همان و هي ميافته تو يسري اتفاقات تكراري فقط اعصابو وقتش نابود ميشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

می‌دونم قربونت برم اون الان تشنه اینه ک دوباره بدستت بیاره نمیخوام بدبین بشی بهش نه اصلا ولی چشمات ر ...

خیلی خوب بعضیاتون توضیح میدید واقعا قانع میشم.. اره میخام بهش بگم ک دیگه سر راهم سبز نشه.. امیدوارم واقعا قانع بشه

خیلی قشنگ حرف زدی میدونی؟🥲❤️منم پسش زدم. چندین بارم بهش گفتم حسی ندارم بهت. اما اصلاااا قانع نمیشه ...

قربونت بشم عزیزم ♥️می‌دونم الان چقدر تو ذهنت درگیری داری ک قبول کنی یا نه 

ولی ببین اگر قبول کنی باور‌کن ک آیندت رو با نگرانی میگدزونی چون همش ترس از این داری ک باز بره سمت اون کاراش 

تو لیاقتت چیز دیگ ایه 

شک‌نکن 

فداتشم 🥲🥹😍

ببين اصلا آدم حسابش نكن كه بخواد حتي يه كلام حرف بزنه اينا فقط ميخوان طعمه رو گول بزنن انگار تو يه م ...

اتفاقا منم بهش گفتم ک نمیشه فقط ازتون نظر خاستم ک کار خوبی کردم یا نه

وگرنه ارزشم خیلی بالاترشه من میدونم

تورو خدا ب اين بچه اينجوري نگو بشين حرف بزن چيه خودت خوب ميدوني حرف زدن همانا و تو منجلاب رفتن همان ...

عزیزم من تهش رو گقنم ک اگر خودش رو نتونست قانع کنه ولی بلع درست میگید نباید اینکاروکنه

قربونت بشم عزیزم ♥️می‌دونم الان چقدر تو ذهنت درگیری داری ک قبول کنی یا نه ولی ببین اگر قبول کنی باور ...

شماها باعث شدید من دیگه گول نخورم. کاملا قانع شدم ک متوجه حرفاتون شدم❤️🥲خدایا شکرت ک تاپیک زدم نخاستم بزنم😅ممنونم ازتون❤️

اینطوریه ک. قبل من عاشق یکی بود ولی دختره ولش کرده. دختره وقتی برگشت اون اومد منو اذیت کرد ک من فقط ...

فعلا کاری نکن فقط صبر کن 

و باهاش در ارتباط نباش تا زمان خودش همه چیو درست کنه