2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید لطفا💔نیاز دارم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 48 پست
جدی؟ یعنی قبولش نکنم؟❤️‍🩹همش ترس اینو دارم ک اگه بعدها تو دلم بمونه و حسرتش دیوونم کنه چی. اگه پشیم ...

باور کن اگه قرار باشه حسرت بخوری برا خودت میخوری 

نمیدونم ما دخترا چمونه داعم دارین خودمونو قانع میکنیم که طرف خوبع و مشکل از ماست

عزیزم هیچی بیشتر از اینکه تو آرامش داشته باشی اهمیت ندارععع تو ببین با چی حالت خوبه اگر قرارع بری تو ...

چقد قشنگ توضیح دادی❤️

چندین بار واسم اومد ولی بدون شک ردش کردم

اما دیدم با احساس حرف میزنه و قسم‌میخوره ک پشیمونه و.. ی طوری شدم. همش ترس اینو دارم اگه ( بعدها پشیمون بشم ک قبولش نکردچی؟ اگه حسرتش بمونه رو دلم چی؟ ) همش از این میترسم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی عین کنه چسبیده بهم چیکارش کنمهیچ جوره ولم نمیکنه. همش پیام میده چشاش دنبالمه و... اون ادم درستی ...

بلاک کن هر طوری شده دورش کن 

میگی که آدم درستی نیست من نمیدونم چطوریه شاید بتونم کمکت کنم

جدی؟ یعنی قبولش نکنم؟❤️‍🩹همش ترس اینو دارم ک اگه بعدها تو دلم بمونه و حسرتش دیوونم کنه چی. اگه پشیم ...

نه عزيزم اتفاقا بعد ها ك يه ادم موفقي بشي تو جامعه با چهارتا مردِ انسان آشنا بشي به اين روزاي سادگي خودت فحش ميدي فقط

وقتي خودت برا خودت ارزش قائل نشي ديگرانم نميشن. ديگه خدا چطوري بايد باهات حرف بزنه كه طرفت آشغال كله ...

اون چندین بار اومد سمتم و من بدون هیچ شکی ردش کردم با اینکه واقعا دوسش داشتم. چون هم خیلی غرور دارم هم خیلیی ارزش خودمو میدونم

ولی واسه اولین بار داشت با احساس حرف میزد و... لعنتی دل ادمو بدرد میاره. حتی تازه بهش گفتم نمیشه باهم باشیم ولی بازم ی طورم. اما راست میگید...

باور کن اگه قرار باشه حسرت بخوری برا خودت میخوری نمیدونم ما دخترا چمونه داعم دارین خودمونو قانع میکن ...

اتفاقا همش دارم ب خودم ثابت میکنم ک طرف ادم درستی نیس😅💔ما دخترا دلمون نازکه زود گول میخوریم

من همیشه ارزش خودمو حفظ میکنم اما الان برا اولین بار حس میکنم ضعیف شدم💔نمیدونم چم شد یهو

فقط داره وارد بازی روانی می‌کنه ت رو 

ببین منم گذروندم این دوران رو 

یکی بود که دوسش داشتم دوماه تمام ولم کرد رفت به بهونه اینکه دنبال کارم و فلان ولی همش دروغ بود رفت دوراش رو زد و بعد ۲ ماه برگشت چون فهمیده بود من دلم به رحم میاد مهربونم و یکم مظلوم بازی دراره من فراموش میکنم ولی وقتی بعد ۲‌ماه برگشت پسش زدم چون میتونست تو اون دوماه باشه ولی نبود چون نه تنها آدم درستی نشده بود بلکه خراب تر هم شده بود 

ببین عزیزم باور‌کن ک میتونی باهاش کنار بیای فقط باید به خودت بگی ک تو ارزشت بیشتر ازینه

تو حقتع ک تو رابطه ای باشی ک حداقل دل نگرانی نداشته باشی ک نکنه اولویت دهم اون شخصی این خیلی مهمه 

مراقب خودت باش 

چقد قشنگ توضیح دادی❤️چندین بار واسم اومد ولی بدون شک ردش کردماما دیدم با احساس حرف میزنه و قسم‌میخور ...

ببين اينجو ادما خودشيفته هستن تا تورو ب مرز جنون نرسونن ول كنت نيستن اينا هيچوقت از كرده خودشون پشيمون نميشن فقط اينشكلي وانمود ميكنن تا طعمه شون نپره تا هر سري بيشتر ازش انرژي بكشن و بيشتر نابودش كنن از زجر ديگران احساس قدرت ميكنن

بلاک کن هر طوری شده دورش کن میگی که آدم درستی نیست من نمیدونم چطوریه شاید بتونم کمکت کنم

اینطوریه ک. قبل من عاشق یکی بود ولی دختره ولش کرده. دختره وقتی برگشت اون اومد منو اذیت کرد ک من فقط عاشق اینم و .... البته ۲ سال پیش بود. ولی وقتی ارتباطشون تموم شد

از اون موقع تا بحال همش میگه پشیمونم منو ببخش خیلی میخامت و خیلی.‌.‌ میدونم بیشعور و هوله. ولی الانا میگه عاقل نبودم و اینکارارو کردم باهات. همش میگه بابت اینکه اینکارارو کردم حرص میخورم. دیگه نمیدونم چیکار کنم واقعا.

چقد قشنگ توضیح دادی❤️چندین بار واسم اومد ولی بدون شک ردش کردماما دیدم با احساس حرف میزنه و قسم‌میخور ...

می‌دونم قربونت برم اون الان تشنه اینه ک دوباره بدستت بیاره 

نمیخوام بدبین بشی بهش نه اصلا ولی چشمات رو بیشتر از هر وقت دیگ باز کن این تو هر آدمی می‌تونه وجود داشته باشه وقتی یه چیزی رو بدست میاره دلشون میزنن 

اون ازت وقتی خبری نداشت فهمید ک ک‌چقدر سختشه .... برگشته ک یه سری نیاز هارو تو‌خودش پاسخ بده با بدست آوردنتت.....

ولی اگر دلت راضی نمیشه باهاش بشین اتمام حجت کن ببین چی میگه

اون چندین بار اومد سمتم و من بدون هیچ شکی ردش کردم با اینکه واقعا دوسش داشتم. چون هم خیلی غرور دارم ...

ببين اصلا آدم حسابش نكن كه بخواد حتي يه كلام حرف بزنه اينا فقط ميخوان طعمه رو گول بزنن انگار تو يه مسابقه برنده ميشن تو وجود خودشون و بخودشون ميبالن از اين رذالت،تو ارزشت بالاتر از اونه كه بخواي ب حرف چنين موجودي گوش بدي حتي. ببين اين دنيا پر از مرداي خوبه تو فقط سعي كن خوبي خودتو حفظ كني دير يا زود خدا يدونه بهترينشو قسمتت ميكنه فقط سعي كن رو دانايي و ارزش خودت وقت بزاري 

فقط داره وارد بازی روانی می‌کنه ت رو ببین منم گذروندم این دوران رو یکی بود که دوسش داشتم دوماه تمام ...

خیلی قشنگ حرف زدی میدونی؟🥲❤️

منم پسش زدم. چندین بارم بهش گفتم حسی ندارم بهت. اما اصلاااا قانع نمیشه و نمیخاد قبول کنه ک دوسش ندارم

اما الان شماها دارید باعث میشید گول نخورم و اون روزارو دوباره نبینم❤️‍🩹ممنونم

ببين اينجو ادما خودشيفته هستن تا تورو ب مرز جنون نرسونن ول كنت نيستن اينا هيچوقت از كرده خودشون پشيم ...

درست میگی کاملا.. فقط میگم ک خدا لعنت کنه همچین ادماییو

این لعنتی اصلااا ولم نمیکنه. بلاک میکنمم فایده نداره