2777
2789
من مثلا امروز۴۰دقیقه خابم برد الانم خوابم میاد😂

فکرنمیکنم بد باشه باز دقیق نمیدونم 

حالا ما بقیه رو خوب رعایت کنیم این چیزی نیست

به زودی منم مامان میشم😍
فکرنمیکنم بد باشه باز دقیق نمیدونم حالا ما بقیه رو خوب رعایت کنیم این چیزی نیست

اره گلممم شما چندسالتع چند وقته اقدامی اصافع وزن دارین

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برای تعطیلات یا هر زمان اومدی شیراز بهم خبر بده آدرس میدم بری ازش بگیری هزینه ش هم ناچیزه فقط پو ...

کاش خودتون هم روشش رو یاد بگیرید حالا خدا به ایشون عمر بده ولی بازم لازمه کمکی به خانم ها میکنی خیلی خوب میشه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دقیقااا منممم امروز یهو ب دلم افتاد ک میشههه منو همسرمم پدر مادر میشیم❤️ همیشه این کاربریمو میخام نگ ...

الان که دهه فاطمیه هست سه روز روزی یک ساعت وقتت رو میگیره یجا بشین صلوات خاص خانم رو ۵۳۰ بار بفرست بدون حرف زدن وانجام کاری ذکر رو بگو خیلی مجربه انشاءالله که حاجتت بگیری

کاش خودتون هم روشش رو یاد بگیرید حالا خدا به ایشون عمر بده ولی بازم لازمه کمکی به خانم ها میکنی خیلی ...

من اصلا سر در نمیارم از این چیزهایی که میگه 

یادمم بده یاد نمیگیرم چون خیلی آداب داره فکر سیاه دانه و پوست انار و کلی داروی گرم گیاهی رو میپزه جوری که شبیه لواشک میشه اندازه هاش نباید کم و زیاد بشه منم با دوتا بچه کوچیک اصلا وقت این کارها رو ندارم عزیزم

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

الان که دهه فاطمیه هست سه روز روزی یک ساعت وقتت رو میگیره یجا بشین صلوات خاص خانم رو ۵۳۰ بار بفرست ب ...

حتما انجام میدم تز فردا شنیده بودم مرسی مهربونم اما فراموش کرده بودمش

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
من اصلا سر در نمیارم از این چیزهایی که میگه یادمم بده یاد نمیگیرم چون خیلی آداب داره فکر سیاه دانه و ...

آها آره با بچه سخته..خدا خیرش بده 💞🙏

حتما انجام میدم تز فردا شنیده بودم مرسی مهربونم اما فراموش کرده بودمش

سعی کن یه تایم انتخاب کنی که سه روز همین ساعت باشه انشاءالله بحق خانم زهرا دامن شما و همه ی منتظرا سبزبشه.واسه منم دعا کن گلم مرسی

سعی کن یه تایم انتخاب کنی که سه روز همین ساعت باشه انشاءالله بحق خانم زهرا دامن شما و همه ی منتظرا س ...

حتما دعات میکنم از ته قلبم انشاالله شمام به هرچی میخوای برسی 

اره گلممم شما چندسالتع چند وقته اقدامی اصافع وزن دارین

من شرایطم یکم خاصه ولی مشکل اصلیم تنبلی تخمدانه تقریبا چهارسالی هست بچه میخوایم 

قدم۱۷۲وزنم۶۹

به زودی منم مامان میشم😍
من شرایطم یکم خاصه ولی مشکل اصلیم تنبلی تخمدانه تقریبا چهارسالی هست بچه میخوایم قدم۱۷۲وزنم۶۹

منم تنبلی دارم کیستم دارم

واسه کیست باید ال دی بخوری اول اونو برطرف کنی

سلام عزیزم 

من کیستم فقط باید جراحی شع مانع بارداری نمیشه تو تاپیکام توضیح دادم