معلومه که میشه لحظه ای شک نکن ناامیدی از درگاه خدا خودش بزرگ ترین گناهه توکل به خودش از امام زمان هم ...
الهی امین عزیزدلم ولی چقد عقایدمون مثل همه من خیلی امام زمان و قبول دارم خیلی دعا میکنم ❤️حتی یبار خوابشو دیدم راجب همین بچه دار شدن اما نزدیک ۲ساله میگزره
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻 فرستادین بگین منم براتون بفرستم. 🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه برای تعطیلات یا هر زمان اومدی شیراز بهم خبر بده آدرس میدم بری ازش بگیری هزینه ش هم ناچیزه فقط پول دارو رو پرداخت میکنی اگه ایشاله باردار شدی که قول میدم ۱۰۰ درصد باردار میشی بعدش هرچقدر دوس داشتی بهش پرداخت کن چون بنده خدا روستا زندگی میکنه سید هس درستکاره تا الان دستش خوب بوده دامن خیلی ها سبز شده البته اینم بگم اونایی که مشکل از خانم بوده ، چون این مواد ساختنی گیاهی خوراکی نیس خانم باید استفاده کنه.