2777
2789
عنوان

دخترررر ازدواجی کجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 11547 بازدید | 664 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدافعان حرف یا حرم؟؟؟اشتب تایپی بود یا عمدی

حرم انگشتام خسته شدن باید استراحت کنن یکی زن ک پیدا نشد انگشتامم دارم از دست میدم

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

خخخخخخخخ چ اتفاق استرس زا و ناگواری ..بعد تونستی از پسش بربیای

ن بابا مارو چ ب این حرفا بسم الله رو نگفتم اولش مدیر از پشت زد تو سرمممم

میخاستن ازم عبدالعرفان بسازن

گیر من منظورم از ازدواج بود این آقا همین جور درخواست ازدواج میداد من هرچی میگفتم قصد ازدواج ندارم به ...

🤣🤣🤣خب پس معرفی کن

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

✌️😐😂 شیرازم شهر خیلی خوبیه اگه ناراضی بود بر میگشت ...میگی دعا کنید الانم که میکنیم میگی پشه سهمم ...

من نمیگم خداشاهده ولی میگین زنه جادوش کرده سالی یبار میاد

دلتتگم مانند کشتی ک وسط حوض خونه گیر کرده باشه

آآی عبدالعرفان شما خیلی خوش شانسی،،امشب خانوما جنی نشدن و به شما گیر ندادن ،،خیلی عجیبه که کسی بهت نپریده و شما رو شرحه شرحه نکرده،پس به همین دلیل امیدوار باش که به زودی مزدوج میشی

خدا نکنهنه من منظورم از مردا بود همشون هم اینطور نیستن نمیشه جمع بست دیدم که میگم خانم رو آزاد میزار ...

اهاااا چی بگممم  والاااا خدا لعنت کنه