2777
2789
عنوان

درد کتف و شانه

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست

البته شاید برا شما  از ورزش باشه....

برای احتیاط حتما جدی بگیرید

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرسی گلم یه چند روزم بگذره ببینم چیکار میکنم

ان شاالله مشکلی پیش نمیاد🌹

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ببخشید عزیزم شما گردنتون رو عمل کردین؟

خواهش میکنم 

بله چند ساله،متاسفانه باز دردام شروع شده 

می‌خوام برم ام آر آی

خواهش میکنم بله چند ساله،متاسفانه باز دردام شروع شده می‌خوام برم ام آر آی

عمل باز کردی؟با پلاتین؟

خیلی بده من چندین ساله دیسک کمر شدید دارم

الانم باز گردنم و کتفم درد میکنه دیگه خسته شدم بریدم

عمل باز کردی؟با پلاتین؟خیلی بده من چندین ساله دیسک کمر شدید دارمالانم باز گردنم و کتفم درد میکنه دیگ ...

بله عمل باز ،از جلوی ...

کیج گذاشتن اگ اشتباه نکنم

کمر درد هم بده،منتهی منم از سردرد خسته شدم دیروز دو تا مسککن قوی خوردم شدید درد می کرد 

خدا خودش رحم کنه 

شما گردنتون فقط درد می‌کنه یا سرتون هم؟

بله عمل باز ،از جلوی ...کیج گذاشتن اگ اشتباه نکنمکمر درد هم بده،منتهی منم از سردرد خسته شدم دیروز دو ...

گردنم پشت سرم شانه هام کتفو دست چپم

تا الان هزار جلسه فیزیوتراپی و طب سوزنی و ...اینا رفتم کلی هزینه هیچی به هیچی 

دیگه نمیدونم چکارکنم

گردنم پشت سرم شانه هام کتفو دست چپمتا الان هزار جلسه فیزیوتراپی و طب سوزنی و ...اینا رفتم کلی هزینه ...

آخ نگو میفهمم خییلی سخته ،من همه اینارو دارم ب اضافه دردی که ب کل سرم میزنه...

دکتر ب شما تشخیص جراحی داده؟

من اورژانسی عمل شدم ب میل خودم نبود

تشخیص چند پزشک و خطری ک بیخ گوشم بود

آخ نگو میفهمم خییلی سخته ،من همه اینارو دارم ب اضافه دردی که ب کل سرم میزنه...دکتر ب شما تشخیص جراحی ...

درد سرتون شاید میگرنه

نه دکتر میگه جراحی لازم نداری نه کمر نه گردن ولی من درد دارم

چه خطری بیخ گوشتون بود

درد سرتون شاید میگرنهنه دکتر میگه جراحی لازم نداری نه کمر نه گردن ولی من درد دارمچه خطری بیخ گوشتون ...

نمی‌دونم واقعیت تا ده روز بیمه تکمیلی میشیم ،منتظرم برم دکتر بگم چرا خوب نشدم چرا من هنوز درد دارم

نمی‌دونم گفتن مهره ی نمی‌دونم چندمت کاملا از بین رفته و اونقدر بهم نزدیک شدن عصب ...هرآن با ی ضربه معمولی کلا قطع نخاع میشی دیگه موقع کرونا اورژانسی عمل شدم

۱۵سال همین وضع رو داشتم بعد مقاومت طولانی دیگه مجبور شدم عمل خیلی سختی هم بود 

فقط در یک کلمه عصب دستکاری میشه خییلی سخت بود 

شاغل هستین ؟کار خاصی انجام دادی که گردنت اینجوری شد؟

نه خانه دارم

هیچ کاری ...

شما شاغلی؟