2777
2789
عنوان

چقد این سایت‌مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 44 پست
اره دقیقا

اقا یه سوال 

من‌حرف بدی زدم به طرف؟ بهش گفتم تو که وضع شوهرتو میدونی چرا بچه دار شدی؟ واقعا حرف بدیه؟ والا خب داداش من حرف قشنگ میزنه میگه ک سگ هم میتونه توله بزاد مهم اینه ک نگه داری کنی ازش

فدات منم خوبموالا خو طرف حامله شده‌میگه شوهرم برام ویارامو نمیخره خو داش تو که‌میدیدی شوهرت قرار نیس ...

خداروشکر که خوبی 

اره واقعا درست میگی ولی بعضیا شنیدن حرف حق براشون سخته یه ظرب المثل کوردی هست میگه قصه حق رقه حکایت همینه😂

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که در جریان ناراحتیت نیستم، ولی رک بود با گستاخی قرق دارهچهارساله تو سایتم اکثرا تحمل هضم نظر مخا ...

هیچی عزیز طرف حامله بود شوهرش ویارشو نمیخرید زنه ناراحت بود منم گفتم تو که شرایط شوهرتو‌میدونی چرا حامله شدی ب طرف برخورد که اره این تو زندگی واقعیتش حتی طرف اینجور مسئله رد نشد راست میگه بدتر از ایناش رد شدم ولی تا اینجاش اومدم نشون‌میدم خوبم اما داغونم داغون 

آره والله همش شده حرفاى خاله زنكى ، صدمن يه غاز

دقیقا ببخشید‌میگم‌ی ذره هم این سایت باعث شد زندگی یکسریا بهم بخوره میان تایپکای همو میبنن جو‌میگیرن میگن اره مام بریم دعوا کنیم 

اقا یه سوال من‌حرف بدی زدم به طرف؟ بهش گفتم تو که وضع شوهرتو میدونی چرا بچه دار شدی؟ واقعا حرف بدیه؟ ...

ماجرا چی بوده؟ خبر ندارم آخه 🤔

ولی واقعا منم مخالف اینم طرف شوهرش نه پول داره نه آدم خوبی هست پشت سر هم بچه میاره ، خب اون بچه ها باید یه رفاه نسبی رو داشته باشن در آینده ، چقدر یه پدر و مادر میتونن بی فکر باشن😕

حالا شما هم نباید دعوا یا بحثی ایجاد میکردی ، دیگه اونم بچه دار شده ، چیکارش کنه خب 

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨 

ماجرا چی بوده؟ خبر ندارم آخه 🤔ولی واقعا منم مخالف اینم طرف شوهرش نه پول داره نه آدم خوبی هست پشت سر ...

اون که اره من نباید حتی  برا تایپکش کامنت میذاشتم ولی واقعا جدی به خنگم‌بگی ی نگا به اطرافت کن بین بچه دار شدت ب صلاحته یانه ی نگا‌میکنه بعدش بچه دار میشه 

حالا سر این حرفت اون روز رفته بودیم بیرون بعد حاجی قرار شد یکی بره بستنی بخره یکمون رفت اون یکی تو ماشین نشست ما‌ک داخل ماشین بودیم دیدیم یه پراید قرمز رنگ نگه داشت از داخلش چهارتا بچه خودشم‌ دختر بچه پیدا شدن حالا زنه تو شکمش یه بچه‌ی دیگم داشت /: واقعا چهخبره

اون که اره من نباید حتی برا تایپکش کامنت میذاشتم ولی واقعا جدی به خنگم‌بگی ی نگا به اطرافت کن بین ب ...

بخاطر فرهنگ پایین و سواد پایینشونه ، هرچی هم بگی بهشون نمی‌فهمن تازه طلبکار هم میشن 

ولشون کن به جهنم والا😑😂

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨