2777
2789
عنوان

چرا اینجوری برخورد کرد نامزد سابقم

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 94 پست
اون کلی حرف زده .شما میتونستی دو دقیقه بعد حرف ایشون همچنان با گوشی کار میکرذی بعد میذاشتی کنار خیلی ...

اونم بی دلیل عصبی شد همه فهمیدن از دستم عصبیه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای کنترل استرسم یود نمیخواستم چشم به چشم بشم باهاش

میتونستی یه کاغذ برداری هی خط خطی کنی 😊

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
نه خب اینو همه اساتید یا هر چی اول جلسه میگن به همه

نه گلم این ضایع بود همه فهمیدن برگشتن نگام کردن

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اسی جایی که اون هست یا قراره اونو ببینی نرو...اون کرم شو می ریزه و اعصابتو بهم میریزه

جلسه قبل نرفتم کاش نمیرفتم امروزم سر خود منو برده تو لیست واسه اینکه نخ بده فکر کرده خرم

برای کنترل استرسم یود نمیخواستم چشم به چشم بشم باهاش

خب بقیه که نمیدونن

اگه بقیه هم هرکس گوشی دستش میگرفت و کار می‌کرد اون جلسه چه شکلی میشد؟؟؟

وقتی که توان اینو نداشتی توی همچین جلسه ای باشی (که البته طبیعیه خیلیا نمیتونن) اصلا از اول نباید میرفتی

موبایل دست گرفتن اشتباه بود از مدیر معذرت خواهی کن بگو امکانش هست بیام ؟ ببین پیگیری میکنه

عمرا 

به نظرم خوب رفتار نکردی میتونستی بهش نگا۶ نکنی خودتو با چیزی غیر گوشی سرگرم میکردی اخه وقتی یکی حرف ...

واسه این زورش برد توقع داشت زل بزنم بهش

خب بقیه که نمیدونناگه بقیه هم هرکس گوشی دستش میگرفت و کار می‌کرد اون جلسه چه شکلی میشد؟؟؟وقتی که توا ...

حق با شماست ولی ...

شما خیلی تابلو رفتار کردییی که مهمه برات اونپیام فوری دریافت کردم باید برم😶

اون از من تابلو تر بود باور قشنگ  عصبی و دستپاچه