2777
2789
عنوان

درد مثانه شدید احساس ادرار تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 36 پست
عفونتت شدید شده پسکپسول باید بخوری آزیترومایسین

آزیترومایسین ربطی داره به عفونت مثانه یا ادرار و کلیه

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرررررا نمیییتووونی دکتر بری؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

چرا چند روز آب نخوردی ؟ 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
دقیق انگار به مثانه و پایین فشاره همش حس فشار و ادرار دارم کلیه ام کمرم درد میکنه گاهی بعد ادرار سوز ...

عزیزم عفونت داری 

قرص فنازومکس بگیر هر ۸ ساعت ی دونه بخور ادرارت رو نارنجی میکنه نترسی ی وقت 

مایعات تند تند بخور حتی شده ب زور میوه های آبکی یا هر جور میوه ای ک تو خونه داری ،چای،آبمیوه،آب،دوغ ....همه چی

بی قراری ادرار هم داری احتمالا واسه ی قطره ادرار هم سوزش شدید میگیری ولی برو دستشویی هر وقت احساس ادرار داشتی تا سوزشت بیوفته 

قرص زو هم حتما بگیر بخور دو روزه خوب میشی

چرررررا نمیییتووونی دکتر بری؟

پول ندارم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

پول ندارم

😪💔💔💔💔

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عزیزم عفونت داری قرص فنازومکس بگیر هر ۸ ساعت ی دونه بخور ادرارت رو نارنجی میکنه نترسی ی وقت مایعات ت ...

الان آموکسی سیلین و مترونیدازول بخورم

منم چن مدتی اینجوری بودم قرصم مصرف کردم چن ماه خوب نشد زود زود نرو دسشویی هر روزم چند بطری تا میتونی ...

دارو چی خوردی

آره عزیزم بخور ولی فنازومکس خیلی خوبه برات

الان ترسیدم پخش نشه