2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر بی سیاستی کردن اصلا دخترخاله ت نباید میگفت که حامله ست 

خودش و شوهرش به این بهانه که دوست دارن زودتر تشکیل زندگی بدن و همدیگه رو میخوان زود یه عروسی میگرفتن بعدش میگفتن بارداره 

اینطوری دخترخاله ت خودش رو بی ارزش کرد داماد بنده خدا هم تحت فشاره 

اخه ۳۰۰ نفر چه خبره تو این گرونی واقعا ارزش داره ادم پژو بفروشه ؟ الان بفروشه تا ۵ ساله دیگه پژو که هیچی پرایدم نمیتونه بخره 

یه عقد بگیرن بعدم عروسی رو بپیچونن

ما تو فامیلامون چند ساله همین بساطه اول عقد میگیرن بعدم میگن جشن عقد کوچیکه فقط بزرگای فامیل رو دعوت میکنن رو هم ۵۰ ۶۰ نفر بعد چند ماه خبر میاد که بدون عروسی زندگیشون رو شروع کردن 

قربونت بشم حس خوب گرفتمولی اخه استرس حامله شدن تا حد مرگ منو‌نابود میکنه

عزیزم اگه الان که مهممممترین روزای زندگیته نتونی حرفت رو راحت با صداقت و با ارامش به همسرت بگی دیگه هییییچ وقت نمیتونی و حتی اگرم بتونی اون بهت گوش نمیده. اتتتتفااااقا از قصد بهش بگو که راستش دیگه حالم بد میشه و استرسی میشم و دیگه حتی دوست ندارم برای یکبارم رابطه داشته باشیم. 

اجازه بده طبق رسم و رسومات بریم جلو. 

اگه دیدی حرفتو گوش کرد برو خدا رو شکر کن که همسر خوبیه اگه نه و... لااقل میری خانوادشو یه جووورایی در میون میذاری که فردا نزنن زیر همه چی. از طرفی هم خودت بهتر میشناسیش. 

چرااااعاقل کند کاری که باز ارد مشیمانی. 

هررر چی گفت اینو در جوابش بگو و بگو من جواب رو بهت نمیگم مگه نمیگی دوستم داری ؟ پس برو حسااااابی فکر کن که چرا بهت میگم نکنیم. و اگرررر وااااقعاااا از ته قلبت دوستم داری و ارامشم برات مهمه ازت میخوام لطفا به حرفم گوش کنی. بعد عروسی برات جبران میکنم

عزیزم اگه الان که مهممممترین روزای زندگیته نتونی حرفت رو راحت با صداقت و با ارامش به همسرت بگی دیگه ...

پسرعممه

اینم میدونم بدونه واقعا راضی نیستم حتی نزدیکمم نمیشه

از ی طرف فقط ب ناراحتیش فک میکنم همین

قربونت بشم حس خوب گرفتمولی اخه استرس حامله شدن تا حد مرگ منو‌نابود میکنه

هر موقه که رابطه داشتین اگر مشکوک شدی که اب ریخته ۴تا قرص ال دی بخور

سعی کنه اصلا اب نریزه داخل

یااین که بهترین کار کاندومه راضیش کن کاندوم بزنه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
دوماهه عقد کردیماین ماه میریم سه ماههشهریورم عروسیمون

انشالا خوشبخت باشید

ما خودمونم از همون اولای عقد رابطه داشتیم درسته سخت بود ولی من قبول میکردم دلم نمیومد شوهرم ناراحت شه🤕😂

انشالا خوشبخت باشیدما خودمونم از همون اولای عقد رابطه داشتیم درسته سخت بود ولی من قبول میکردم دلم نم ...

منم میگم من تمکینش نکنم کی بکنه اخه

خودمم خیلی گرمم بدبختی اینه خودمم تحمل ندارم اصلا

منم میگم من تمکینش نکنم کی بکنه اخهخودمم خیلی گرمم بدبختی اینه خودمم تحمل ندارم اصلا

راحت باشین زنوشوهرین گناه که نمیکنین هیچ ثوابم میکنین نیازای همدیگه رو براورده میکنین به راه حلال

دیگه فقط مونده مراقب باشین که اب نریزه داخل.

اگر نریزه هیچی نمیشه

ما ۱۶ ماه عقد بودیم ۱۴_۱۵ ماه باهم رابطه داشتیم فقط یه ماه اول نداشتیم😂

خداروشکر باردار هم نشدم فقط شوهرم خیلی مراقب بود نریزه داخل

بعد از عروسیمونم بعد از ۷ ماه قصد بارداری داشتیم بارِ اول که ریخت داخل حامله شدم.ینی خدا بهم رحم کرده بود،رحمم اماده ی بارداری و اسمرم شوهرمم قوی بود،اولین باری که اب میریخت داخل ۹۹ درصد احتمال بارداری داشتم.ولی شکر خدا شوهرمم مراقبت میکرد که نریزه