2777
2789
میگم پدر مادر پسره انتظار داشتن بابای دختر عروسی بگیره؟؟؟؟بعد چرا نمیرن ماه عسل سروته قضیه هم بیاد ب ...

خانواده داماد اصفهانی ان کلا رسمشونه نصف خرج عروسی و خانواده عروس بدن ولی حالا ک دختر حامله است میگن کل عروسی با شماست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده داماد اصفهانی ان کلا رسمشونه نصف خرج عروسی و خانواده عروس بدن ولی حالا ک دختر حامله است میگن ...

نه عزیزم اصفهان قد با دختره عروسی کلش با پسر

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

فردا تو جشن ابروریزی ببشتری میشه .کاری که شده .با اینهمه اوقات تلخی حقیقتا پولشو میریزه توجوی اب اگر ...

همینو بگو

ننه بابا داماد که نمیان،خانواده عروسم که حالشون داغونه،عروس دامادم که دیگه نگم

این‌چه عروسیه

پشیمونشون‌کنید عروسی نگیرن برن ماه عسل

کوفتشون میشه،یا ممکنم هست خانواده داماد از لج بیان جشنو به هم بریزن

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
الهی شکر این آقا مرد هست و کاری و پشت دختره وایسادهیه درصد فکر کنید یه نامردی باشه که بگه سقط کن بعد ...

خیلی احتیاط لازمه خدا خیر بده داماد واگه بدونی خواهراش و مادرش چکار کردن میخواستن حمله کنن به دختر خاله ام ک برو سقط کن ما دختری ک تو عقد باردار شه نمیخوایم باورت میشه مادر شوهر دختر خاله ام فوق لیسانس ریاضی و مدیر مدرسه است؟؟؟؟؟

چشم عزیزمب نظرت اشتباهه تو عقد رابطه؟

مرد زن میگیره که نیازشو به راه حلال رفع کنه،مهم اون عقدی هست که بین عروس داماد خونده میشه وگرنه عروسی که یه جشنه فرمالیته اس.

فقط مراقب باش باردار نشی نه چه ایرادی داره حلال هستین و ثوابم میکنین

احمقن بخصوص مادر شوهره اصرار به سقط داشت گفت دختری ک تو عقد حامله شه وصله ی ما نیست

خاک تو سر مادر شوهره البته دختر خالتم خیلی بی عقلی کرده رابطه داشته ما یه آشنای داریم ۳ماه قبل عروسی پسره فوت شد تو مراسم حال دختر خراب میشه و غش می‌کنه میبرنش دکتر میفهمن بارداره بیچاره حالا مونده چیکارکنه 

من کلا دلم میخواد دیگه نداشته باشیمچ جوری بگم ک ناراحت نشه

وقتی بار اول انجام شده دیگه مزش رفته زیر دندونش عمرا بتونه تحمل کنه

مراقب باشین نریزین داخل

عروسی نمیگیرین جدیدا؟