2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم با دوتا دختر دانشجو ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 59 پست
والا... همین... خداروخوش میاد. اصلاخاک تو سر اون پسره مجرد. نمیدونم بعضی ازاین زنا مطلقه یابیوه چکار ...

پسر مجرد همسایه ما از وضع مالی قیافه همه چی خوب و عالی توی اینستا با زن مطلقه که دو تا دختر ۵ و ۳ سالش رو ول کرده اومده با هم آشنا شدن ار کاری خونوادش کردن که اینکار اشتباهه زنه ولش نکرد چن روز پیش عروسی گرفت توی تالار چه عروسی ای ،جشن عقد جدا جشن حنابندون جدا عروسی تالار جدا ووووووو نمیدونم این زنا چه رویی دارن واقعا شرمنده بچه هاشون نیستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه زن های بیوه گذاشتن به مجردا هم برسهپسرای مجرد کلا ک س خ ل شدن میرن زن مطلقه یا بیوه با دو سه تا ...

نوش جونشون تا امثال تو بیشتر فشار بخورن

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

پسر مجرد همسایه ما از وضع مالی قیافه همه چی خوب و عالی توی اینستا با زن مطلقه که دو تا دختر ۵ و ۳ سا ...

برای طرز فکر و قضاوتت متاسف شدم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
نه من ۲۱ سالمه مجردم😂تو زورت اومده وگرنه من برا همجنسم بد نمیخوامچشمت به شوهر بقیه نباشه بلخره یکی ...

من آره زورم اومده چرا زنای بیوه شانس ازدواج دخترای مجرد رو گرفتن 

بعد واسه دخترای مجرد نردای سن یالا که لازم به ایزی لایف هستن میاد منتم میذاره 

ان شاءالله یه مرد بیوه با چن تا بچه هم گیر تو بیاد که زیادی دلسوزی 

پسر مجرد همسایه ما از وضع مالی قیافه همه چی خوب و عالی توی اینستا با زن مطلقه که دو تا دختر ۵ و ۳ سا ...

چرا شرمنده باشن ؟

مگا گناه کردن ؟

شما هم با یه مجرد یا مطلقه ازدواج کن . کسی جلوتو گرفته مگه ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه چی که نباید خوشایند بقیه باشه 

ادمها واسه دل خودشون زندگی میکنن این دو شخص به  کسی تعهد نداشتن 

به کسی هم لازم نیس جواب پس بدند 

سرت تو لاک خودت باشه لطفا

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
منم😅😅

مغزم جر خورد🥴💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من آره زورم اومده چرا زنای بیوه شانس ازدواج دخترای مجرد رو گرفتن بعد واسه دخترای مجرد نردای سن یالا ...

من خاستگار مناسب دارم فعلا قصدم ازدواج نیست

تویی که اینقدر نظرتنگی اینجوری برا ی زن میگی همون چیزیو جذب میکنی که برا دیگران میخوای 

دلتو صاف کن اینکه بقیه چطور ازدواج می کنند یا با کی به احدی مربوط نمیشه ی تصمیمه بین دو نفر نه خاله زنکای در و همسایه

امیدوارم ازدواج خوب برات قسمت بخوره

نگران پسرا هم نباش اونا زرنگتر از این حرفان که بشه کسیو تو پاچشون کرد

هرکسی نظری داره و خدای مهربون برای هرکسی تقدیری رقم زده این همه کینه و سیاهی دل رو نمیدونم واقعا از چیه درکش نمیکنم، فکر کردید اگه یکی دیگه خوشبخت شه یا شوهرش خوب باشه از سهم شماها کم میشه؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....