2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم با دوتا دختر دانشجو ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 59 پست
والا... همین... خداروخوش میاد. اصلاخاک تو سر اون پسره مجرد. نمیدونم بعضی ازاین زنا مطلقه یابیوه چکار ...

باید خدا برات بخواد

من ک شوهر گیرم نیومد 

کارم پیدا نکردم 

بخدا انگار خدا منو نمی بینه یا میگ ولش کن این آدم نی برم ب بقیه بنده هام برسم 😭

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه والا پسرای محرد زن بیوه میگیرن مردای بیوه دختر مجرد تازه منتم میذارن

بخدا حق میگی 

ما  مجردا هم باید بشینیم حسرت بخوریم ک ی زندگی نرمال داشته باشیم

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

پسر مجرد همسایه ما از وضع مالی قیافه همه چی خوب و عالی توی اینستا با زن مطلقه که دو تا دختر ۵ و ۳ سا ...

اخه بگو شماچقدبیشرفین که مجردا رو گول میزنین حداقل شما قبلا یکبارامتحان کردین دیگه چی میخواین. پسر همسایه هم اگرخوب بود گول نمیخورد. بجای اینکه بیومد با دخترهمسایه ش که تو باشی مثل گل عروسی بکرد رفت با یه مطلقه بچه دار. با ی دخترباکره بدون بچه عروسی میکردی یا ی مطلقه بدون بچه

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

مشخصه

زنای متاهل که زندگی خوبی ندارند و دختران مجرد سن بالا که امیدی به ازدواج ندارند روی خوشی به این مدل ازدواجا ندارند 

یکی نیست بگه آخه شما سرپیازی یا ته پیاز

چقدر حسودن واقعا آرامش ندارند