2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97143 بازدید | 657 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش گفتم خودمونی نشو گفت من نمیتونم باهاش بد باشم شوهرت خیلی خوبه ولی باشه چشم 🤷

بازم خوبه شعور چشم گفتن رو داره 

خواهر من مطلقه بود ساپورت نازک مشکی پوشیده بود با شو-رت قرمز زیرش 

و بلوز کوتاه 

سر گاز وایستاده بود غذا طرف میکرد 

با سن گنده اش خیلی جلب توجه میکرد

بهش گفتم گفت من شور_ت قرمز ندارم 

رو رخت اویز نشون دادم کفتم این چیه پس؟ 

گفت شوهرت نگاه نکنه 

گفتم من که زن هستم نگاهم جذب میشه اون که مرده 

گفت پس دیگه خونه من نیاین

حالا همین شوهرم کلی بهش خدمت کرده بوداا 

بی چشم و روئه کلا 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
آره. استارتر هم خودش گفت که خواهذش اختلال شخصیت نمایشی داره. همه اینجوری که نیستن.

عروس ما هم این مدلی هست. من چند وقته وقتی داداشم میره خونه ی مامانم نمیرم. اصلا رعایت نمیکنه. برای شوهرم ادا درمیاره یک کارهایی میکنه همه میفهمن. خیلی با مردها راحت رفتار میکنه خودش و لوس میکنه لباسهای جلف میپوشه همش دنبال خودنمایی و نمایش دادن خودش هست مثلا میاد بلند جلو شوهر من میگه بیا رون هامو ببین چقدر سفت شده من میرم فلان باشگاه پاهام سفت شده. یک رفتارهای بدی داره. حتی انقدر خرابه که وقتی خواهرش عروس شده نمیدونم صیغه ی چی خوندن با شوهر خواهرش محرم شده. به خدا رو بدیم بهش میاد بغل شوهر من. طفلک داداشم هر چی میگه بدتر میکنه میگه لج میکنه بیشترم این کارهاش موقعی هست که داداشم حواسش نیست. من دیگه نمیتونم کاری جز کم کردن رابطه انجام بدم

طبق گفته پزشکش اختلال شخصیتی نمایشی داره و شما همه می دونید که بیماره و صد درصد شوهرت هم در جریانه،خوب الان شوهرت نمی تونه به چشم خواهرش یهش نگاه کنه و زیاد توجه نکنه؟