2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97138 بازدید | 657 پست
دست خودشونم نیستا بیمارج×سین

بخدا اره

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من چند تا کامنت بالاترم گفتمهرکسی شرایط خودشو با توجه ب طرفش میسنجه ، مثلا منو برادرشوهر کوچیکه از ب ...

ولی خدایی وقتی برادر شوهر کوچیکه زن گرفت دیگه باهاش کشتی و کتک کاری نکن خیلی برای زنش صورت زشتی داره و میشه سنگ بنای نفرت از شما 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه لحظه احساس کردم خواهرت دوست منه ولی بعد خوندم ۲۳ سالشه فهمیدم تون نیست چون اون ۳۶ سالشه دختر اونم شوهر داشت هی میخواست مال بقیه رو از چنگشون دراره مخ خواستگار خواهر کوچکشو زد از شوهرش طلاق گرفت آخر خواستگار خواهرشم نخواست با چند نفر بودا

من ی دختر خاله دارم خیلی هرزه همیشه وارد زندگی متاهل ها شده یکیش خودم بودم💔 الانم ازدواج کرده الهی خدا از بلندی پرتش کنه رو زمین تیکه تیکه بشه بدبخت شدنش ببینم  کسی از خواهر برام عزیز تر بود ب شوهرم چشم داشت  انشالاه زمین گیر بشه برم دیدنش تو گوشش بگم با من چیکار کرد که هنوزم از ته دل نخندیدم

من بودم عزیزمالانم با ناراحتی برا استارتر که مثل خودم بود داشتم این‌تاپیکو میخوندمشاید بعضیا بگن حسا ...

عزیز دلم... چقدر سخته. خدا کمکت کنه. البته من فک کنم شما منظورم نبودی چون اون کسی که یادمه، تک‌فرزند بود و مادرش متأسفانه بدکاره و از بچگی خاطره‌هایی از کارهای مادرش رو به یاد داشته طفلک.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
من چند تا کامنت بالاترم گفتمهرکسی شرایط خودشو با توجه ب طرفش میسنجه ، مثلا منو برادرشوهر کوچیکه از ب ...

عزیزم اینکه شما تو دلت چیزی نیست شکی درش نیست 

اینکه اون ها رو به چشم برادر میبینی شکی درش نیست 

اما اینکه اون آقایون که به نظر شما مثل برادراتونن یقین ۱۰۰ درصدی نمیشه داشت  که یه وقت نلغزن 

بلاخره ما که عقل کل نیستیم 

وقتی خدا میگه یه سری حدود رو رعایت کنید برای خودتون بهتره ، پس قطعا بهتره

این دقیقا مضمون  آیه قرآنه که میگه مردان چشمشون رو بپوشونن و زنان خودشون رو اینطور براتون بهتره 

وقتی اون که آدم ابوالبشر بود اشتباه کرد و گول شیطون رو خورد 

یعنی ما گول نمیخوریم ؟!

انسان لغزش داره 

همیشه هم گفتن پیش گیری بهتر از درمانه 

من  پسر خالم به نظرم عییییین برادرم هست از بچگی با هم بزرگ شدیم و تو سر و کله هم زدیم ولی اومد خواستگاریم 🤷🏻‍♀️

من برای اون عین خواهر نبودم 

هر چد که تو لفظ به هم میگفتیم 

راجب سن و سال هم من مورد دیدم با ۱۵ سال اختلاف سنی اددواج کردن اونم ملاک نیست 

تو همین سایت که سرچ کنی خیلی ها با شوهرشون بالای ۲۰ سال رو اختلاف دارن نسبت به هم میل هم دارن 

ببخشید ریپ زدم 

با احترام 🙏🙏🙏🌹🌹🌹 

اسی شما چند سالته؟ قبلا باهم مقایسه نمیشدین با خواهرت؟

بعضی از این موردا هم مردی بهشون محل نده حریص هم میشن ک توجهشو بتونن بدست بیارن

شوهرتو هم سر این موضوع حساس نکن

بچسب به زندگیت و خودت

رفت و امدم کلا قطع کن مهمتر از زندگی خودت چیه دگ؟

به مادرت هم بگو دوست داشت تنها بیاد خونتون

خواهرتم بترسون ک شوهرت فک میکنه منم اینطوریم و طلاق میده و منم باید بیام خونه وضعیت هردومون یطور میشه و اسممون بد در میره و این حرفا ک یکم به خودش بیاد

ببین فقط قطع ارتباط کن

من اطرافم انقدر خواهر دیدم که گند زدن به زندگی خواهراشون.مخصوصا یکی مثل خواهر تو که هولم هست!اگه ارتباطتو قطع نکنی به زودی تاپیک میزنی خواهرم زندگیمو ازم گرفت

از مکر اینطور زنا بترس

خواهره یا جیندا؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من دوران مجردی ی دوستی داشتم ک خیلی مشکل اخلاقی داشت میخواست تو چشم همه باشه، با ینفر آشنا شده بودم ک متوجه شدم این باهاش صمیمی شده و شماره گرفته ازش ک براش کاری انجام بده با دوستم بحث کردم ک چه دلیلی داشته اینکارو بکنی به‌مدت من با همه صمیمی هستم منظوری ندارم و... گفتم مگه تو ه..زه و ج..ده ای ک باهمه صمیمی هستی؟؟؟ یهو ساکت شد و دیگه چیزی نگفت

خیلی عصبی بودم،،، به شدت دلم میخواست مخشو بکوبونم ب دیوار