2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 96080 بازدید | 655 پست
به وقتش این اتفاق هم میفته قصد دارم برم شهر دیگه زندگی کنم کلا

افرین به تو و افکار درستت 

تا میتونی همسرتو دور نگه دار عزیزم 

تو ک همسرت انقدر خوبه و خدا حفظش کنه برات 

کم پیدا اینجور مرد 

دور دور دور نگه دار همسرتو 

هر جا اون هست تو و همسرت نرین

ای بابا. من کجا نوشتم خواهرش منظور بدی نداره؟آدم پشیمون میشه توی این سایت چیزی بنویسه به خدا.من نوشت ...

دقیقا منم همینو میگم. قبلا ذهن همسرشو آماده کرده بوده وگرنه نباید همسرش بگ معذب شدم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کار باید مشغول سه..بعضیا هرزن زاتا....تو این همین سایت یکی هست که همیشه از رابطه ی مامانش با شوهر ...

کار هم داره اتفاقا ولی خب دست بردار نیست از کاراش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بذار خواهرش با شوهرش دشمن بشه بهتر از اینه که سر عشوه گری خواهرش استارتر از همسرش جدا بشه ، اتفاقا ا ...

شما مطمئنا سنت کمه.ازدواجم نکردی ک اینجور تند دادی پیشنهاد میدی

این حرفا رو ب شوهرش بگ بعد علیهش استفاده میکنه

کاش الکی نظر ندیم یکیو بندازیم تو چاه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دقیقا منم همینو میگم. قبلا ذهن همسرشو آماده کرده بوده وگرنه نباید همسرش بگ معذب شدم

طرف ما همچین چیزایی قفله 

نمیگفتمم همین بود 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

افرین به تو و افکار درستت تا میتونی همسرتو دور نگه دار عزیزم تو ک همسرت انقدر خوبه و خدا حفظش کنه بر ...

آره سعی دارم همین کارو کنم 

خیلی چالش بزرگی بوده واسم 

داشتن همچین خواهری 

من تجربه ی تلخ همچین چیزی رو داشتم. به شدت فاصله بگیر چون اگر یه کوچولو دیگه ادامه بده شوهرت بدجوری ...

چه تجربه ای ؟

آره سعی دارم همین کارو کنم خیلی چالش بزرگی بوده واسم داشتن همچین خواهری

یه چیزی همیشه تو ذهنت باشه من اینو خیلی جاها دیدم 

لزوما تمام خانواده ها ادمای خوبی نیستن و خوبتو نمبخوان 

چون اسم خانواده روشونه 

گول نخور 

حرسم نخور 

هیچی بعید نیست چند سال پیش که اون موقع اینجور چیزها بعیدتر بود دامادرو با مادرزنش تو حموم میبینن

واقعا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه 

یه چیزی همیشه تو ذهنت باشه من اینو خیلی جاها دیدم لزوما تمام خانواده ها ادمای خوبی نیستن و خوبتو نمب ...

دقیقا یه روزی یه جایی تنهات میزارن 

خصوصا موقع تقسیم ارث میفهمی که 

هیچکس خواهر و برادر واقعی نیست 

اسی البته خواهرت اینطور که میگی مشکل داره،ولی من خودم امروز رفته بودم دکتر،دو بار به یه آقای ناشناس که ازم سوال درباره نوبت پرسید گفتم جان،نمیدونم چرا دو بار تو دهنم اومد،هر دو بارم تو  دلم به خودم فحش دادم، حالامردم با خودشون حتما میگن چه زن سبکی 

بهش بگو شوهرم به دید یه ج میبینتبدبخت

خیلی دوست دارم اینو بگم بهش ولی خب نمیشه