2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 96077 بازدید | 655 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطع ارتباط حتی به قیمت ناراحت شدن‌ خودشو مادر پدرتون هیچ چیز مهم تر از همسرت و زندگی مشترکتون نیست

به وقتش این اتفاق هم میفته 

قصد دارم برم شهر دیگه زندگی کنم کلا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

به وقتش این اتفاق هم میفته قصد دارم برم شهر دیگه زندگی کنم کلا

این کار خوبیه. 

خدا عاقلش کنه و درمان شه ایشالا.

شبت بخیر استارتر جان. در پناه خدا باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
این کار خوبیه. خدا عاقلش کنه و درمان شه ایشالا.شبت بخیر استارتر جان. در پناه خدا باشی.

شبت بخیر عزیزم همچنین 🌸

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

عزیزم ما هم راحتیم. دل خودتو بد نکن. بالاتر هم نوشتم. فرهنگ خانواده‌ها فرق داره و اینکه امثال ما هم ...

اره دیگه عزیزم

منظورم این بود

ادم با ادم فرق داره

بعضیا ذاتشون درسته بعضیا ذاتشون شیطانه

من قبلاً زنداداشم همسرم رو میدید به جوری رفتار میکرد...البته همسرم هم پشت سرش بد می‌گفت ولی تو روش خیلی صمیمی میشد....چندین بار یکی دو نفر رو به صورت الکی مثال زدم ک با این رفتارا زندگیشان به بیراهه رفته بود...همسرم خودش رو جمع کرد...و البته زنداداشم هم مشغول کار شد دیگه از فاز خود شیرینی اومد بیرون..آبجیت باید یه جایی مشغول بشه دست از سر دیگران برداره

همین الانش هم من مشکل روحی دارم نمیتونم با کسی دوست باشم چون نمیتونم به هیچکس اعتماد کنم کلا از وقتی ...

میفهمم عزیزم 

ادم از کسی که انتظار نداره بیشتر ضربه  میخوره

همین که حواست جمع هست خودش خیلی خوبه

من قبلاً زنداداشم همسرم رو میدید به جوری رفتار میکرد...البته همسرم هم پشت سرش بد می‌گفت ولی تو روش خ ...

خیالم راحت بود شوهر کرد 

اونم که شوهرش فکر کنم فهمید 

اومد گفت دخترتون پیش من چشم چرونی می‌کنه 

شوهرش ولش کرد رفت الان بازم نگران شدم 

میفهمم عزیزم ادم از کسی که انتظار نداره بیشتر ضربه میخورههمین که حواست جمع هست خودش خیلی خوبه

واقعا از خواهرم انتظار نداشتم هیچوقت 

موفق باشی دوست عزیز. خدا تنهات نذاره

همچنین عزیزم 🌸 

خیالم راحت بود شوهر کرد اونم که شوهرش فکر کنم فهمید اومد گفت دخترتون پیش من چشم چرونی می‌کنه شوهرش و ...

با کار باید مشغول سه..بعضیا هرزن زاتا....تو این همین سایت یکی هست که همیشه از رابطه ی مامانش با شوهرش میگه ک نمیتونه فراموش کنه...