2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97154 بازدید | 657 پست
اسی سعی کن قطع رابطه کنی نگو نمیشه قهر کن باهش همسایه ما عاشق شوهر خواهرش شدخواهرش دوتا بچه داشت سنش ...

هر چی هم بشه 

بازم پیش میاد همو ببینیم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

توف سر بالا شده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو فقط موقع شام یا ناهار بیاد. غذاش و خورد برید. بعدش هم گله ای شد ، توضیح بده که چرا!!!!ا ...

دقیقا از خواهرم خونه خراب کن تر تو زندگیم ندیدم تا حالا 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نمیدونم عزیزم. شایدم کار درستی کردی که گفتی. ولی حواست باشه بعضی مردها بدونن یکی پایه‌س، شل میشن. من ...

اتفاقا وقتی بدونن واسه همه جز خودش هم کرم می‌ریزه 

میفهمه که نباید شل بشه مردا فقط از خانومای 

دست نیافتنی خوششون میاد 

وای خدا لعنتش کنه خییلی سخته،ب مادرت یا پدرت بگو ک جلوشو بگیرن خدایی نکرده زندگیتو خراب نکنه هوسه دی ...

مادرم همیشه ازش طرفداری می‌کنه حتی اگه اشتباه کنه 

دقیقااا نمی‌خواستم ازدواج کنم مادرم گفت تو ازدواج کن قول میدم نزارم چیزی بشه الان مادرم میگه تو اشتب ...

واقعا درکت می کنم الان شما داری یک هیولا رو تحمل می کنی حالا زندگی خودت بماند زندگی قوم فامیل بیگانه زندگی نکبت خودش همه رو به تباه بکشه و همه پشت سرتون بد و بیراه بگه خیلی سخته تحملش خدا همچین چیزی رو نصیب گرگ بیابون نکنه . تو هم پیش شوهرت شرمنده میشی نمی تونی چیزی رو توضیح بدی

بالاخره اون کور که نیست همه چیزو می بینه 

خدا کمکت کنه 

شما بزرگ تری ؟ 

معجزه شکر گزاری
خوشگل هم هست یا فقط ناز داره؟

خوشگله 

عزیزم ما هم راحتیم. دل خودتو بد نکن. بالاتر هم نوشتم. فرهنگ خانواده‌ها فرق داره و اینکه امثال ما هم ...

دقیقا فرهنگ خیلی فرق داره آدما هم خیلی فرق دارن هر آدمی یه قصد و نیتی داره یکی خوب یکی بد با نظر شما کاملا موافقم چون خودمونم تو خانواده اینجوری بودیم ولی بازم آدمای سمی بینمون پیدا میشه 

مادرم همیشه ازش طرفداری می‌کنه حتی اگه اشتباه کنه

بدی ای همینه اینی که من میگم مادرش اولین کسیه که پشتش رو گرفته و حمایت می کنه 

نمی‌دونم بخاطر مهر مادر و فرزنده چیه خودش به کوری و کری زده

معجزه شکر گزاری
آدم مریض هست همیشه نه خواهر من کلا دوست داره مرکز توجه همه مردا باشه هر مردی فرقی نمیکنه

خواهرت مردادیه؟

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
ربطی به فرهنگ غربی نداره. فرهنگ قومیت‌های مختلف همین ایران هم با هم خیلی خیلی متفاوته.ما مشهد بودیم، ...

غربی رو صرفا یک مثال بود که زدم !پیچیده ش نکن ببین این صمیمیت رو حتی ما که شمال هستیم و این قضیه به چشم  خواهر برادری دیدن هم و ...این دست دیدگاه ها خیلی رواج داره ولی بازم صدامونو به منظور نازک نمی‌کنیم بگیم قربونت برم ..‌.

دارم میگم این همه جا قفله و همرنگ جماعت نیست طبعا اون آدم معذب میشه بعد شوما کامنت کن و معترض باشه که به چه حقی گفته معذب شدم این حرفت عجیب نیست ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣