2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 97127 بازدید | 657 پست
برعکسش پیش بیاد تو معذب نمیشی ؟دومادتون که تا دیروز رسمی بودید و بده و بستون صمیمیت فرض کن بینتون نب ...

من الان که فکرشو کردم اره واقعا معذب میشم

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدر و برادر نداری؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
ببین خواهرم. همچنین چیزی ما هم داریم یعنی آبرو نزاشته برا خودش و خانواده و فامیل یعنی با شوهر زن دا ...

انگار همه جا هستن از اینا 

واقعا باید در مقابلشون زندگیت رو سفت بچسبی 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ایرانیا عادت دارن شور احساسات رو در بیارن قربونت فدات و ...اینا رو خارجیام حتی جز تو خلوت جز به رفیق ...

ربطی به فرهنگ غربی نداره. فرهنگ قومیت‌های مختلف همین ایران هم با هم خیلی خیلی متفاوته.

ما مشهد بودیم، به راننده گفتم باید بپیچید راست. همسرم لبخند زد، آروم زیر گوشم گفت جلوی بابام با راننده حرف نزن. اینا بد میدونن.

ما اصلا این چیزها رو بد نمیدونیم. دوستهای پدرم از بچه که بودیم مادرمو با اسم کوچیک صدا میزدن. پدرم هم همسرهای اونها رو. اونجا اصلا چیز بدی نیست. بعضی دوستهاش اهل روستاهای دورافتاده هم هستن، پس رفتارشون غربی نیست. فرهنگ متفاوته. بعد که اومدم تهران، فهمیدم حتی اینجا هم بعد  از ۳۰ سال که از بچگیم گذشته، مردم باز هم انقدر راحت نیستن. یه دوست کرمانی داشتم میگفت ما مهمونی‌هامون همیشه مردونه و زنانه از هم جداست و گاهی یک سال بیشتر میشه پسردایی‌هامو نمی‌بینم. حالا ما همش تو سر و کلهٔ هم زدیم و بزرگ شدیم. یک ازدواج فامیلی هم نداشتیم. یک خاطرخواهی هم حتی توی فامیل نداشتیم. همه مثل برادر و خواهر. ما واقعا ادای غربی‌ها رودرنمی‌آوردیم و درنمیاریم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
برعکسش پیش بیاد تو معذب نمیشی ؟دومادتون که تا دیروز رسمی بودید و بده و بستون صمیمیت فرض کن بینتون نب ...

تو نه، شما.

شما اول دقیق بخون چی نوشتم. گفتم خواهرتو بهتر از ما میشناسی ولی شوهرت هم نباید با یه قربونت برم بگه معذب شدم. این نشون میده استارتر پیشش از خواهرش بد گفته. که این خودش اشتباهه. توجه همسرشو بیشتر جلب کرده.

وای 

وای وای

باورم نمیشه همچین تاپیکی میخونم

خیلی ناراحت کنندس

اول برا اینکه نزدیک ترین فامیلمون خواهر اومد رو خواهر و اون زن تا مرگش بیچاره مشکل روحی پیدا کرد و همه شهر به حالش غصه خوردن

دوم برا اینکه ما با داماد ها راحتیم

داماد ها هم با این موضوع مشکل ندارن!

داماد توی خانواده ما مثل پسر خانوادس

اصلا ادم میمونه بیاد چی بگه همچین تاپیکی

نمیشه کمک کرد نمیشه حرفی زد کلا موضوع عجیبیه

وای وای وایباورم نمیشه همچین تاپیکی میخونمخیلی ناراحت کنندساول برا اینکه نزدیک ترین فامیلمون خواهر ا ...

عزیزم ما هم راحتیم. دل خودتو بد نکن. بالاتر هم نوشتم. فرهنگ خانواده‌ها فرق داره و اینکه امثال ما هم درسته راحتیم، اما حدود رو رعایت میکنیم و بالاخره متوجه میشیم اگه کسی منظوری داشته باشه. حتما دامادهاتون آدمهای امنی هستن که شما حس بدی نگرفتی. اینجوری به قضیه نگاه نکن.