2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 16133 بازدید | 423 پست
پدر که ندارم مادرم میگه حساس شدی با اینکه بارها خودش به خواهرم تذکر داده

ب نظزم ب مادرت بگو میترسم زندگیم خراب شه. وقتایی ک ابجی نیس ما میایم اونجا.

ببین فکر نکن چون خواهرته اسیب نمیزنه.

ادم همیشه از خودی میخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک سرکاری 😐🤧🤦🏻‍♀️💔🤷🏻‍♀️

قبلا راجبش زدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ب نظزم ب مادرت بگو میترسم زندگیم خراب شه. وقتایی ک ابجی نیس ما میایم اونجا.ببین فکر نکن چون خواهرته ...

آره باید همین کارو کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بگو شوهرم فکر بد میکنه باهاش کسی راحت باشه و میگه زنی که با بقیه راحته زن سالمی نیست و باید ازش فرار کرد

هی بگو فرهنگ خانوادگیشون اینه و فکر بد میکنه تا بیخیال بشه

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
خونه مادرت تنها برو زیاد شوهرتپ نبر

هر جا میریم باهم میریم چون نمی‌خوام 

اونم بگه تو تنها رفتی پس منم تنها برم خونه مامانم 

بگو شوهرم فکر بد میکنه باهاش کسی راحت باشه و میگه زنی که با بقیه راحته زن سالمی نیست و باید ازش فرار ...

آره بهش گفتم گفت باشه وگرنه زیر بار نمی‌رفت 

گفتم از خانواده خودش یاد بگیر که ما رو آدم حساب نمیکنن 

تو ام شوهر منو آدم حساب نکن 

دلیلی نداره انقد صمیمی بشی 

نزار سمت شوهر بیاد، آتش شهوته، نزار گریبان این دو نفرو بگیره

اصلا نمیزارم ولی همش یه کرمی می‌ریزه 

خواهرتو نمیدونم ولی اینی که گفتی طرفای عادیه خواهرزنا با دامادشون روبوسی هم میکنن مثل برادر میشه برا ...

عجب !

والا من ۲۸ سالمه ولی تو دور بریام ، فامیل ، همسایه ، دوست و همکار ندیدم حتی یه مورد 

روبوسی و قربون صدقه و ..... داماد یا برادر شوهر عادی باشه

اتفاقا آدم باید با برادر شوهر و شوهر خواهر حرمت هارو بیشتر حفظ کنه به نظرم ، که سو تفاهم پیش نیاد مثل همین مورد استارتر 

🤷🏻‍♀️

آره بهش گفتم گفت باشه وگرنه زیر بار نمی‌رفت گفتم از خانواده خودش یاد بگیر که ما رو آدم حساب نمیکنن ت ...

بگو مدام سرکوفت به من میزنه و میگه خواهرت چرا اینجوریه

من حوصله حرف شنیدن ندارم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝