2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 90197 بازدید | 647 پست
عجب !والا من ۲۸ سالمه ولی تو دور بریام ، فامیل ، همسایه ، دوست و همکار ندیدم حتی یه مورد روبوسی و قر ...

منم 

ندیدم بغل کردن و بوس داماد توسط خواهر زن  عادی باشه

حتی توی خانواده های خیلی لارج

فقط یه مورد بود تو اینستا یه خانمه بود همش بغل برادرشوهرش بود

غیر اون من کسی رو ندیدم

من مجرد بودم دامادمون بهم ابراز علاقه کرد منم ب همه گفتم اونم زد زیرش عوضش دیگه لال شد همون یه بار ب ...

یه نفر میگفت دامادشون اینو دید میزده همش منتظر فرصت بوده تا اینو....خلاصه زنش طلاق گرفت این مرده رفت یه بدبخت دیگه ای رو گرفت با وحود دوتا بچه به زن حامله همسایه تجاوز کرده بود بعدشم کشته بودش

خداروشکر اعدامش کردن

خدایا کمی آرامش فقط همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا شما خواهرتو بهتر میشناسی، ولی شوهرت با یه قربونتون برم معذب شد؟بعضیا اصلا مدل حرف زدنشون اینه.

اینکه صداشو نازک کرده عادیه ؟😂خب چرا با صدای معمولی تشکر نکرده جز اینکه خودشو لوس کنه هدف دیگه ای میشه برداشت کرد ؟

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
من مجرد بودم دامادمون بهم ابراز علاقه کرد منم ب همه گفتم اونم زد زیرش عوضش دیگه لال شد همون یه بار ب ...

خواهر من با بیشترین آرایش میاد پیشش 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ژرفای شما صداشونم نازک میکنن ؟با پسر دایی متاهل شوخی فیزیکی میکنن؟کل داستان رو بخون و قضاوت کن نه فق ...

طرفای ما پشت خط هرکی باشه تو بگو هفت پشت غریبه ناخوداگاه موقه خدافظی میگیم قربونت😂😂😂😂😂😂

بی منظورم هست

ولی این گفته قربونت برم من،منظور داشته

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
ای بابا خب مثلا سرکاری چیزی نمیره اون موقع بری یا یکار کن شوهرت نیاد کلا اونجا

آره باید همین کارو کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

با خواهر نمیشه که

چرا نمیشه....وقتی پای زندگیت درمیون باشه باید قطع رابطه کنی...مثلا کمتر برو جایی که اون هست

مهمونی داری دعوتش نکن...کاری نداره که...زندگیتو سفت بچسب این آدم سمی هستش

اصلا انگار حالیش نیست بهش گفتم گفت شوهرت خیلی خوبه من نمیتونم باهاش بد باشم ولی باشه چشم 😐

خواهرتون گویا دیونس . با  chatgpt صحبت کنید علت یا علت‌های ممکنه رفتارشون بپرسید ، درمانش 

طرز پوشش چطوره پیش همسرت

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

خواهرت طفلک بچه بوده سرش به جایی نخورده ،هر چی فکر می کنم حتی اگه زن بدی هم باشه نباید جلو شما به شو ...

راستش یه بار مادر بزرگم بهم گفت 

خواهرت کم عقل بوده تازه فهمیدم !

شوهرتون همین دست فرمون جلو بره و اگر تکرار کرد به خودش تذکر جدی بده که عواقب بدی در انتظارشه

هر چی میگم دست پیش میگیره 

آره باید همین کارو کنم

نزار خدایی نکرده زندگیت بپاشه درسته شوهرت رو نمی‌ده ولی هرچی کمتر باهم رو در رو بشن بهتره

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶
طرفای ما پشت خط هرکی باشه تو بگو هفت پشت غریبه ناخوداگاه موقه خدافظی میگیم قربونت😂😂😂😂😂😂بی منظو ...

منم همینو میگم وگرنه قربونت معنی همون اردات اینا میده منتها ما با لحن عادی و دوستانه میگیم نه که صدا شو س ...ک.    ....30کنه بگه قربونت برم من 😂😂😂اصلا عادی نیست !

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣