2777
2789
عنوان

سره بچه خواهر شوهرم داد زدم حالا مادر شوهرم باهام چپ افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر زیاد نرو خونه‌ی مادرشوهرت که از این اتفاقا بیوفته اگر تند تند میری پس نباید برای هر اتفاقی ناراحت بشی

در ضمن بچه ی ۴-۵ ساله بچه‌اس نه بزرگسالی که بفهمه! 

رو دادن نیست صمیمیته اون بچست و باتو راخته ولی بد کردی

برو بابا تو دیه خیلی با جنبه ای که به بچه کلی محبت کنی اخرش بچه مثله وحشیا بگیرتت بزنتت بگی بچس 4سالشه ولی خیلی حالیشع فقط مثل مادرش پرخاشگرو عصبیه

برو بابا تو دیه خیلی با جنبه ای که به بچه کلی محبت کنی اخرش بچه مثله وحشیا بگیرتت بزنتت بگی بچس 4سال ...

از طرز جواب دادنت معلومه خودتم بچه ای دیه من با دختر خواهر شوهرم خیبی خوب بودیم الان ۲۰ سالشه همهههه چیشو به من میگه حتی بعضی وقتا با مادرش بحثش میشه پیش منه چی میشه مگه خانم 

اون ها ناراحتن که چرا شما سر بچه داد زدی ..شما ناراحتی که بچه کتک زده ..هر دو حق دارید ..اما تعجب میکنم اون همه بازی و محبت رو ندیدن فقط ی داد زدن رو دیدن ..پس نشون میده آدم های با انصافی نیستن ..سعی کن کمتر رفت و آمد کنی 

دو شخصیتی هستی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .