2777
2789

من تاحالا پودرفیکس و کانسیلر‌استفاده نکردم

واقعا تاثیر داره تو میکاپ؟ با این قیمت های نجومی ارزش خرید دارن؟

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووو اینقدر که کانسیلر به کار میاد شاید کرم پودر نزنم 

یه چسه اس اما اینقدر کاور بالا و غلیظی داره که خیلی جاها میشه استفاده کرد

مخصوصا برای آرایشای طبیعی که فقط زیر چشمم بزنم عالیه 

پودر فیکس هم از واجباته مخصوصا اگه پوستت چربه یا چروک و خطوط زیر چشم داری منافذ باز و...

مهم تر از همه اگه ماندگاری بالا میخوای ! ببین تو یه کرم پودر ارزون معمولی بزن اما روش یه پودر فیکس خوب بزن قشنگ ماندگاری میکاپ رو بالای ۶-۱۲ ساعت بالا می‌بره 

پودر فیکس و حقیقتش تا حالا اصن نخریدم کانسیلر هم گاهی اوقات سر مسخره بازی بع ندرت تو خونه میزنم🤣😂

خب عزیزم تاثیر داره یانه؟😄هی جدی الکیه یعنی؟

بخدا کابربسیار قدیمی هستم ولی گوشیمو پسرم ترکوند دیگه کاربری قبلیمو از دست دادم🤓با تشکر💋
کانسیلر انچنان به درد نمیخوره اما خ.ب بعضی وقتا خیلی به‌کار میاداما نگم از پودر فیکس.خیلی خوبه حاجیی ...

با پنکیک زیاد فرق داره؟ پنکیک بگیرم یا پودرفیکس؟

آره استفاده میکنم مخصوصا کانسیلر، بدون کانسیلر نمیتونم اصلا دیگهتیرگی یا گودی زیر چشمو بهتر میکنه، ح ...

عزیزم مارک کانسیلر‌قیمتشو محبت میکنی؟

هر دو خوبه مخصوصا پودر فیکس که باعث نمیشه پوست برق بزنه و مات میشه

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش تاب داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

اوووو اینقدر که کانسیلر به کار میاد شاید کرم پودر نزنم یه چسه اس اما اینقدر کاور بالا و غلیظی داره ک ...

ممنون بابت توضیحاتت🥰😍عزیزم میشه مارک پودرفیکس و کانسیلر‌ با قیمتشو‌ محبت کنی؟

اوووو اینقدر که کانسیلر به کار میاد شاید کرم پودر نزنم یه چسه اس اما اینقدر کاور بالا و غلیظی داره ک ...

ممنون بابت توضیحاتت🥰😍عزیزم میشه مارک پودرفیکس و کانسیلر‌ با قیمتشو‌ محبت کنی؟

کانسیلر انچنان به درد نمیخوره اما خ.ب بعضی وقتا خیلی به‌کار میاداما نگم از پودر فیکس.خیلی خوبه حاجیی ...

عزیزم برا عرق صورت هم جلو گیری میکنه؟پودری خوبه یا اسپری؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

نمیزنم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞