2777
2789

امروز عقد پسرعمم بود از اونجایی که هیچ پشتوانه ای نداره ی جشن ساده گرفته بود و دیگه حتی قرار نیست عروسی بگیره و فقط همین جشن بود و تموم ( اکثر جاها هزینه عقد با دختره ولی پسرعمم و همسرش توافقی هزینه هارو نصف کردن) بعد همین پسرعمم با دخترعموم مدتی باهم دوست بودن و بعدش باهاش کات میکنه دوسال بعدش که الان باشه ازدواج میکنه این دخترعموم هم امروز با لباس عروس اومد جشن مشخص بود عروس خیلی داره حرص میخوره اما چیزیم نگفت بعدش دخترعموم بازم کرم ریخت به عروس میگفت واای کجا رفتی ارایشگاه چقدر زشت شدی و اخرم به خانواده عروس توهین کرد که باعث دعوا شد و کلا جشن ریخت بهم . دلم برای پسرعمم سوخت چون تمام پولشو گزاشت وسط که ی مراسم شیک بگیره و تنها مراسمشون بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بعضیا انقدر راحت خودشون رو کوچیک می کنن؟؟؟

من چند مورد پیش اومد که پسری به من ابراز علاقه کرده و من باهاش اوکی نشدم یا توسط دیگران حرف و حدیثی در مورد من و اون ایجاد شده؛ انقدر تو عروسیشون اوکی و شاد خودمو نشون میدادم و مجلس گرم می کردم و با عروس گرم می گرفتم که اون طرف می فهمید همچین آش دهن سوزی نبوده برام  و واقعا اهمیتی نداره