2777
2789
عنوان

این کار خواستگار منطقی بود یا نه 🤔قبل خواستگاری چیا رو میپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم خیلی کار زشت و اوج بیشعوری و نفهمیه!!اینا اول کار اینجور میگن...یکم بگذره خرشون از پل رد شه چیکا میکنن؟؟؟

انگار داره منت میزارع

یبار دیگه کلا بگو میخای من بیام خاستگاریت؟

احتمالا جاهای دیگه رفته خواستگاری به شغلش گیر دادن به نظرم مشکلی نیست

بعید میدونم رفته باشه چون دوست پسرخاله ام هست میگه ک اولین بارش بود 

منطقی منطقی رفتار کرد طرف 

بنظر من اگر قیافه ی دختره خیلی به دلش میشست اینجوری اینقدر سریع نمیگفت بدی هاش رو 

نمیدونم شایدم ما اشتباه برداشت میکنیم

بنظرم خیلی کار زشت و اوج بیشعوری و نفهمیه!!اینا اول کار اینجور میگن...یکم بگذره خرشون از پل رد شه چی ...

😂😂😂

نمیدونم والا من خودمم گیج شدم اخر کارش منطقی و عقلانی بود یا باج گیری میکرد 

حدس من روی باج گیری میره

یه پسریم ک منطقیه شما گارد میگیریدنگه بعدا میگید وابستم کرد بعد گفت و نشد

نمیدونم والا گیج شدم منم

بنظرم اگ  خیلی خوشش میومد از طرف همین زرتی اول کاری از بدی های کارش نمیگفت

اینجوری رفتار کردن نشونه بی شخصیتیه 

رد کن بره 

اگر اهل احترام و شخصیت باشه، ی جلسه میاد درست، حرف میزنین، ی جعبه شیرینی هم بگیره، کسی ک پول ی جعبه شیرینی رو نداشته باشه زن نگیره بهتره

... 🤍🦋
نمیدونم والا گیج شدم منمبنظرم اگ خیلی خوشش میومد از طرف همین زرتی اول کاری از بدی های کارش نمیگفت

برای چی باید خیلی خوشش بیاد؟؟؟!!!

اگ خیلی خوشش بیاد غیرمنطقی

مگه قراره آدم تت‌ جلسه ی اول خیلی خوشش بیاد

چه بسا خانم خوشش نیاد 

دله گاراژ ک نیست براحتی عاشق بشن ک 

بعدشم خواستگاری سنتی با علاقه ی شدید شروع نمیشع

اینجوری رفتار کردن نشونه بی شخصیتیه رد کن بره اگر اهل احترام و شخصیت باشه، ی جلسه میاد درست، حرف میز ...

بنظر منم داشت باج گیری میکرد

زرتی قبل حتی یه جلسه دیدن اینقدر ضعف های شغل اش رو گفت...

جالبیش اینجاست بعد اینکه ما گفتیم نه اوکی نیستیم خواهرش گفت البته داریم کارش رو درست میکنیم که بره یه بخش دیگ سختی اش کمتره...قشنگ معلوم بود زرنگن

برای چی باید خیلی خوشش بیاد؟؟؟!!!اگ خیلی خوشش بیاد غیرمنطقیمگه قراره آدم تت‌ جلسه ی اول خیلی خوشش بی ...

منظورم از ظاهر بود 

مثلا من دیدم اطرافم که پسره از ظاهر طرف خیلی خوشش اومده دیگ زیر بار خیلی چیزا رفته 

میدونم کار عقلانی و منطقی رو ایشون کرده